Українська Манітоба
-
я 20 років у Харкові на ХТЗ прожила) але це не через то, я рада і кайфую від безпеки у Канаді і для цього сюди і летіла. я відштовхуюсь від того, що кажуть люди, які тут мають більше досвіду життя, ніж я. якщо тут дійсно немає поганих чи хороших районів – це чудово, дуже рада і буду обирати де захочу житло. проте поки що є на слуху «тут краще ввечері не ходити», «в цьому районі дешевше, бо він так собі» і тд
-
Проблема зареєструвати та застраховати куплене авто. Бо ви не живете в Онтаріо і страхові компанії не знають що з вами робити. Можна спробувати взяти авто в оренду, якщо є якась кредитна карта. One-way rent з Торонто до Вінніпегу. Їхати 3 дня по 8-9 годин, якщо не буде проблем з погодою ( спати - готелі/мотелі в Су-Сент-Марі і Тандер бай.) Але це не дуже проста дорога, є місця де не ловить телефон. Я їздив в вересні, але ще ніколи взимку.
-
Завжди хочеться запитати у людей, що шукають «нормальні» чи «безпечні» райони, звідки Ви приїхали?😅 В мене дитинство пройшло у Кривому Розі (хто жив-зрозуміє про що я😉), а потім кілька років у країні, що в топі Global Terrorism Index. То після всього Вінніпег-це казка і всі райони нормальні і безпечні.
-
підкажіть карту «нормальних» районів Вінніпегу 🙏🏻 колись натикалась на багато різних, а зараз шукаю і не можу знайти зарання дякую
-
Насправді просто: Як що пешихідний світлофор у вашому напрямку руху горить постійно червоним, - чекайте на жовтий вам. Або ці світлофори показують час у секундах, що залишившився пішохода щоб перетинути вулицю Там де 80+, зазвичай є жовті маячки, що починають блимати, коли ви вже не встигаєте проїхати перехрестя від них на зелений Всім безпечної їздити на дорогах
-
Це офіційний сайт - там або SIN або ЕЕ номер.
-
Добрий день. А як тут не заїхати на жовтий світ світлофора? Він же моментом включається))) у нас спочатку зелений блимає і ти розумієш, що пора. А тут їдеш де дозволено 70км/год наприклад і тут бац в долісекунду включається жовтий прям на стоп лінії біля тебе. Як треба стати? Це ж нереально. Тільки проїхати перехрестя. І я бачу, що тут всі так їдуть. Навіть позаду мене ще їдуть на тот жовтий коли вже він включився))) є якась межа на коли ще можна проїхати, в на коли вже все, попав точно?)
-
Вакансія: Оператор VAC та Flush Вантажівок Шукаємо на станцію техобслуговування операторів VAC та Flush вантажівок з посвідченням водія Class 3 у місті Вінніпег, Манітоба. Обов'язки: ● Повний огляд техніки перед і після поїздки; ● Підтримування обладнання і техніки у чистоті; ● Виконання незначного технічного обслуговування та щоденного обслуговування обладнання; ● Дотримування всіх політик і процедур безпеки компанії та клієнтів; Вимоги: Посвідчення Водія Class 3 з пневматичними гальмами (Манітоба). Відповідальне ставлення до роботи. Хороша трудова етика та увага до безпеки. Фізична витривалість, оскільки робота фізично важка, і більша частина роботи виконується на вулиці за будь-яких погодних умов. Хороші навички управління часом. Досвід у будівництві є безсумнівним плюсом. ● Графік роботи: Пн.-Пт. (40-годинний робочий тиждень) ● Заробітна плата: 25 - 40 CAD (в залежності від досвіду та вмінь) ● Місце роботи: м. Вінніпег, Манітоба. Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Веронікою: Тел.: +1 (204) 698 7954 Ел. Пошта: [email protected] #робота #вакансія #вінніпег #манітоба #оператор_вантажівки #job #jobs #winnipeg #manitoba #vac_operator #flusher
-
Чай для дорослих
-
А який конкретно ви там купували? Може порекомендуєте щось конкретне?
-
China town
-
Так. Виїзд на перехрестя на жовтий світ світлофора, при закінченні перетину на червоне світло, відповідно до п 88.5.а , кваліфікується як порушення типу "Д" та влече за собою покарання в вигляді відповідного штрафу, у випадку, як що таке порушення буде відповідно зафіксовано. Тобто згідно літер закону - 100% штраф. Але в реальному житті, це правило, т подібні, як то Виїзд за стоп лінію, виїзд на зайняте перехрестя, та блокування перехрестя, буде застосовано у випадку створення дорожнього аксіденту за провиною порушника цього пункту. Тут кажуть " if the sh#@t hits the fan" то буде все й відразу. Але краще дотримуватися правил та їздити безпечно