Українська Манітоба
-
Не дивні, все закономірно. Просто треба трохи більше розуміти саму специфіку…а не будучи спеціалістом, навіть дотичним до цього, це будуть лише загальні фрази. До когось дійде швидше…благо, що не доходить до меншості…просто вони дуже крикливі
-
Свобода закінчується там, де є питання виживання. І це нормально. Це вже довели і лікуванням поліомієліту, і примусовим вакцинуванням від натуральної (чорної) оспи. То якщо антиваксери йдуть шляхом природного відбору - це їхня головна біль. Проте вони, невакциновані, із-за вірусної нагрузки можуть зробити біду якійсь більш чутливій людині.
-
Питання вакцинації було… Не приведи випадок хтось доторкнеться до гомеопатії 😅 Чомусь ці питання ходять поруч 🤣
-
Кашка якась… Проте…якщо Вам так зручніше 🙄
-
Вітаю! Хто знайомий і користується продукцією Coral Club? Можу скинути посилання для замовлень з 20% знижкою. Також консультую з приводу цієї продукції.
-
Я ж кажу, філософськи, екзистенційні питання;) Більш за все у цих ситуаціях мене вражає як швидко люди втрачать людяність. Як швидко ненавість до людей з іншого табору чи то «вансерів» чи то «антиваксерів» набирає обертів і люди готові знищувати один одного, просто тому що… Режим виживання;)
-
Це питання виживання.Або ви робите щось,хай навіть з помилками,або ж лишаєте все як є і молитесь.І як не дивно світ вкотре врятували перші.
-
А ще, це вакциноконтрольовані захворювання. І якби реально всіх привити - ці болячки перестали б існувати
-
Кожен вакцинований може захворіти…проте вже без летальності та із легшим перебігом хвороби, якби він не був вакцинований…
-
І ось тут питання,якщо вакцинація працює,то чим могли допомогти людству всі ті конвої свободи і загалом антиваксери? Мені це все нагадує історію про чуму,хтось вигадав карантин,а хтось чумні стовпи.
-
Після - не значить внаслідок 😌 Це також підтверджено
-
Бадьорого ранку!)
-
В мене діти вакциновані усім, але я обирала дуже свідомо і самих виробників і дуже важко до того всього підходила. Бо у знайомої досить близької після вакцинації хлопчик лишився в інвалідному візку. Тому от примус в цих питаннях для мене особисто досить складне питання.