Українська Манітоба
-
Там справді нема чого боятись,коли ви сідали в маршрутку або в таксі ви були в більшій небезпеці. Єдине що викликає дискомфорт,це набір висоти і посадка,тоді закладає вуха.Це неприємно,але швидко проходить.
-
Я ж не розкрив якоїсь таємниці.Людей які гинуть в ДТП значно більше чим гине в авіакатастрофах.Це дійсно ірраціональний страх.
-
Ви мабуть і в депресію не вірите , а тим, хто в депресії кажете : посміхнись ! Вище носа! Не ний !
-
Частіше за все сама картка глючить . Вже два рази міняв свою . безкоштовно в бібліотеці
-
Ви все правильно сказали про статистику. Просто я ненавиджу оцей "ірраціональний" страх. Дорослі люди почвинні вміти аналізувати і брати на себе відповідальність. Боїшся обдєлаться-вдягни дорослий памперси, боїшся що стошнить-візьми кілька пакетиків, боїшся нової дороги -максимально вивчи маршрут, боїшся нової країни-почитай про неї, боїшся що сусід вкраде грлші-вший їх собі в ліфчик))) і так далі....все одно боїшся-виріши наскільки воно тобі треба.
-
Ви нічого не боїтеся?
-
Перепрошую, Але Ви, пані, фаталістка ))) Не все можна пояснити і не все ірраціональне подолати. Але кожному своє. Бажаю ... затишку.
-
В мене є страхи, як і у всіх людей, але я їх прорабатую так, як я писала вище...задаючи сама собі питання і шукаючи відповідь. Боюсь отримати відмову у номінації, але обдумавши все це знайшла кілька шляхів вирішення. Боюсь бути заколотою якимось наркоманом в автобусі....але тут два рішення...або не їздить на автобусі, або їздить і будь що буде.
-
Питання було про то що дівчина(жінка) боїться летіти.Бо вона летить вперше.Це абсолютно нормально,страх завжди зʼявляється там де є щось невідоме.Інша справа як людина може справиться з цим страхом.
-
Ну тому що є фобії . Там не допомагає почитати. Невже ви дійсно ніколи не бачили людей, які бояться заходити в ліфт і навіть зачинятися в туалеті? Або впадають в паніку від висоти десь , де вони не збираються падати. Павуки і таке інше .
-
Коли людина прораховує варіанти,це вже не фаталізм.І все ірраціональне можна подолати,і все пояснити,було б бажання.