Українська Манітоба
-
В мене є страхи, як і у всіх людей, але я їх прорабатую так, як я писала вище...задаючи сама собі питання і шукаючи відповідь. Боюсь отримати відмову у номінації, але обдумавши все це знайшла кілька шляхів вирішення. Боюсь бути заколотою якимось наркоманом в автобусі....але тут два рішення...або не їздить на автобусі, або їздить і будь що буде.
-
Питання було про то що дівчина(жінка) боїться летіти.Бо вона летить вперше.Це абсолютно нормально,страх завжди зʼявляється там де є щось невідоме.Інша справа як людина може справиться з цим страхом.
-
Ну тому що є фобії . Там не допомагає почитати. Невже ви дійсно ніколи не бачили людей, які бояться заходити в ліфт і навіть зачинятися в туалеті? Або впадають в паніку від висоти десь , де вони не збираються падати. Павуки і таке інше .
-
Коли людина прораховує варіанти,це вже не фаталізм.І все ірраціональне можна подолати,і все пояснити,було б бажання.
-
це неможливо лише особисто можна
-
Коли я стискаю підлокітник крісла при зльоті до хрусту, то навряд чи я зможу почути чи зрозуміти будь які пояснення. Потім, на землі, за келихом, я з Вами погоджуся. Але при новому зльоті - новий хрусту у підлокітнику або пальцях
-
Або першим )
-
Вітаємо, -! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ось унікальна можливість допомогти як і ЗСУ так і українській організації тут у Вінніпезі. Буде змога насолодитися сучасною українською музикою, буде бар, та перекуска. P.s: теми «бомжів, зарплат, порівняння провінцій» почекають
-
Але ж літаєте😎Я теж не люблю польоти,але коли треба,раціональне в мені перемагає ірраціональне.Про це і писали вище.Просто кожний знаходить свій метод.Особисто я люблю покер,і він навчив мене дивитись на речі через призму цифр,так ось за статистикою шанс загинути в авіакатастрофі плюс мінус як виграти в лотерею 1 до 10000000,шанс загинути в автокатастрофі в тисячи разів вищій.