Українська Манітоба
-
Або першим )
-
Вітаємо, -! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ось унікальна можливість допомогти як і ЗСУ так і українській організації тут у Вінніпезі. Буде змога насолодитися сучасною українською музикою, буде бар, та перекуска. P.s: теми «бомжів, зарплат, порівняння провінцій» почекають
-
Але ж літаєте😎Я теж не люблю польоти,але коли треба,раціональне в мені перемагає ірраціональне.Про це і писали вище.Просто кожний знаходить свій метод.Особисто я люблю покер,і він навчив мене дивитись на речі через призму цифр,так ось за статистикою шанс загинути в авіакатастрофі плюс мінус як виграти в лотерею 1 до 10000000,шанс загинути в автокатастрофі в тисячи разів вищій.
-
Яка в середньому кількість людей в машині,в середньому не більше двох.Літаки безпечніше це 100% Тут питання в іншому.Масштаб трагедії,коли падає літак,гине одразу декілька сот людей,і про це пишуть і говорять всюди,коли люди гинуть на дорогах це не має такого розголосу.
-
Коли і як зареєструватись?)
-
Там писали, що 5 годин. Потрібно мати міцне серце і не мати проблем з тиском
-
Закона ще немає. Є проект і йде його обговорення
-
Доброго дня! Хто нещодавно подавав документи на новий закордонний паспорт в Едмонтоні? Вже по новому закону, треба ставати чоловікам на військовий облік? Чи ще не просять? Важливе питання. Запис на 1 березня. Якщо треба подавати, то й летіти не будемо.