Українська Манітоба
-
Яка в середньому кількість людей в машині,в середньому не більше двох.Літаки безпечніше це 100% Тут питання в іншому.Масштаб трагедії,коли падає літак,гине одразу декілька сот людей,і про це пишуть і говорять всюди,коли люди гинуть на дорогах це не має такого розголосу.
-
Коли і як зареєструватись?)
-
Там писали, що 5 годин. Потрібно мати міцне серце і не мати проблем з тиском
-
Закона ще немає. Є проект і йде його обговорення
-
Доброго дня! Хто нещодавно подавав документи на новий закордонний паспорт в Едмонтоні? Вже по новому закону, треба ставати чоловікам на військовий облік? Чи ще не просять? Важливе питання. Запис на 1 березня. Якщо треба подавати, то й летіти не будемо.
-
Мене турбує, чи змушують та без цього не нададуть документ
-
Ще не просять, закон не прийняли. Робіть поки не прийняли.
-
Я знаю про це, дякую
-
чоловікам вже давно треба було стати на консульський облік.
-
Вам вже відповіли . Закон не прийнято, тобто поки нікого не змушують. Як буде 1 березня, ніхто не знає
-
згідно іншого закону - це потрібно зробити вже давно...консульський облік не страшний...тим паче, що треба буде все рівно це зробити🙄 а того оновленого закону із мобілізації ще не прийняли. і для оформлення паспорту військово-облікові документи не потрібні. проте в Консульстві можуть і запитати про облік
-
Просто як приймуть закон, а людина на обліку. Та отримує електронну повістку. То страхи не такі вже й ірраціональні. Не з'явився-ухилення. Ухилився-відповідай. Не дуже то й радісно
-
коли із холодним розумом всьо ото прочитати - то ірраціональні страхи покидають
-
Так. Дякую. Всю інформацію зрозуміло. Звісно, може все змінитися в будь-який момент