Українська Манітоба
-
🔫 @MikhailSpred кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, Kateryna S, Ksusha Chobotok, Kateryna S, @let_console_log, @let_console_log, @vasylvh, Сергій Богдан Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
вони вже працюють досить давно
-
я не маю доступу до Реєстру "Оберіг", проте наче саме так то і можна буде робити
-
насправді питання у тому, як підтвердити те що я звільнений від призову, перебуваючи у Канаді? Якщо буде доступ до кабінету, я так розумію можливо буде якось документи підгружати туди і отримати цей статус.
-
на що саме? Якщо у Вас відкритий кабінет - Ви про це і так знаєте))) Бо починало працювати це здебільшого для тих, хто є ветеранами АТО...аби прискорити деякі послуги для них, спростити деякі формальності
-
buh.ligazakon.net/news/225081_koli-zapratsyu-elektronniy-kabnet-vyskovozobovyazanogo--chi-budut-tam-povstki--mnoboroni "За словами заступниці міністра оборони, електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку другого кварталу цього року: «Як тільки закон набуде чинності по факту ми можемо приступити до цієї роботи. І в другому кварталі можемо надати такий функціонал»."
-
не думаю що закон вступить у силу раніше квітня.
-
ну хоча-б повну назву закону.
-
Ну може вам не треба, то вам видніше вже. Ніхто не знає , що у вас за ситуація
-
На що? На те, що непридатні повинні були оновлювати ці дані ? Це не моя думка , це закон. Посилання шукати не буду, воно вже діє майже 2 роки. Мені воно не треба посилання кидати на очевидні речі
-
мені не потрібна медкомісія, у мене інші причини.
-
Ухилянти це вороги народу, яким тре стріляти в коліна, якщо не їдуть воювати за Гринкевичо-подібних політиків.
-
є посилання на офіційну інформацію чи це лише ваша особиста думка?
-
Не лише мед, там є і інші категорії. Але так, всю непридатність і зняття з обліку з минулого, зараз треба було підтверджувати ще раз після початку війни в 22