Українська Манітоба
-
Господи, тільки не це. Посадять на дерев'яний потяг без вікон і дверей з Галіфаксу до Львова
-
Мені чхати на твою думку, друже
-
Тільки Дію видалили,тільки звикли ховатись від бусиків ДП Документ,а тут біда прийшла звідки неочикували.
-
А зачекайте ! Я ще вікно овертону гуглю
-
О, повірте, що я дуже добре знайомий із даним терміном. Я єдиний, хто на курсах філософії та соціології не носив пляшки викладачам, бо любив читати. Правда, із викладачем філософії якось прийшлось в барі пиво пити, от там була така дискусія. Я - пацан на 3 курсі, а він вже сеньйор, 65+ 😂😂😂🙈
-
Концепція «вікна Овертона» ніколи не була перевірена та критикується дослідниками в галузі соціальних наук. У маскультурі та на консервативних сайтах концепцію «вікна Овертона» роздмухують настільки, що вона оголошується маніпулятивною політичною технологію, здатною примусити суспільство повірити у прийнятність до того неприйнятних речей (наприклад, канібалізму). У ЗМІ використання такої маніпуляції приписується російському уряду... тощо. Утім, ця концепція не є ані науковою теорією, ані дієвою технологією, оскільки ніхто не перевіряв її дієвість. Навіть теоретично соціум складається з багатьох груп, «вікна можливого» для яких не збігаються.