Українська Манітоба
-
Цікаво слухати таке))) особливо коли два дні тому їхав з ізвощіком українцем... ну так він не таксіст)))) до речі можно пруфи на офіційну статистику а не пусті слова... ( то не першій український ізвозчик з котрим їздили) може цей punjabi перевдягаються))))
-
Використовувати сам «термін» reverse discrimination- це само по собі дискримінація. Яка має на увазі , що дискримінувати може тільки одна група населення . А тут бац, і та, яка не повинна «типу» дискримінувати інших - починаю дискримінувати😅 Дискримінація є одна , также як расизм , нема такого як «реверс» .
-
І таксі і убером) а є вже вироки по справах? Тобто прицедент ?
-
750дол це кімната
-
Вибачте за тупе питання. Я правильно розумію, що це довгострокове інвестування і отримати вигоду з цих інвестицій можна, продавши ці акції через 20 років? Мені це дуже цікаво, але я не зовсім розумію, чи окупні зусилля купувати ці акції на маленькі суми. Ну типу у мене є 100 доларів і вони за квартал виросли б до 102.63. Звучить спокусливо, але не настільки, щоб знімати щось з сейвінгу. Що я упускаю?
-
📌Доброго дня. Інформація для тих, хто цікавиться навчанням та можливістю подальшого працевлаштування в медичній галузі. Assiniboine College проводить день відкритих дверей за програмами Practical Nursing and Comprehensive Health Care Aide у містечка Сільської Манітоби. Час та місце зазначено нище:👇 Dauphin | Parkland Campus | February 21 | 6:30 PM (Practical Nursing and CHCA) Brandon | Victoria Avenue East campus (Room 180) February 28 | 6:30 PM (Practical Nursing and CHCA) Beausejour | Sun Gro Centre (Sunova Room) | March 4 | 6:30 PM (Practical Nursing and CHCA) Portage | Portage Campus | March 21 | 6:30 PM Morden | 118 & 108B 8th Street | March 25 | 6:30 PM Virden | 421 Kings Street E. | April 3 | 6:30 PM ☝️Для реєстрації зайдіть за посиланням - assiniboine.net/practical-nursing-open-house-2024-registration