Українська Манітоба
-
Direct trade потребує тримати руку на пульсі весь час. Також певного обсягу знань та досвіду. Як що є "зайві гроші" - сейвінг, то може мати сенс, відкрити TFSA в томуж банку, де ви маєте чековий рахунок. Суми інвестицій можуть бути будь-якими, ризики мінімальні. Поговоріть з фіналвайзером із банку, й він вам все розкаже, що та як. Для початку, щоб задовольнити цікавість як воно поацює, цього буде достатньо.
-
😊 я констатувала відомий факт. Який, до речі, ми навіть розглядали як приклад "недоліків" різних систем імміграції під час навчання у коледжі. Ось список переможців останньої лотереї на ліцензії таксистів, перші 60 людей отримали ліцензії . Це лише "додаткові ліцензії" і не включають існуючих, які можна купити legacy.winnipeg.ca/vehiclesforhire/pdfs/lottery/CompleteLotteryResults-20180223.pdf
-
Поки ніхто не почав ніякий новий срач , трошки корисної інформації для новоприбулих. Люді добрі , ну не прописуйте ви свої ступені доктора та магістра/спеціаліста , та навіть бакалавра - коли подаєте заявки на всіляки ентрі левел роботи . І тим паче , якщо воно ніяк не повʼязано з роботою . Менеджер скоріш за все навіть не буде розглядати такі резюме , тому що ну навіщо вам , з дипломом бакалавра ядершика на складі меблі тягати? І послужний список - всі країни світу , компанії форбс топ 100 . Тут це буде вважатися overqualified. І вам не подзвонять, тому що будуть вважати що ця робота для вас дуже херова. І що з вашим досвідом знайдете краще . Можна просто прописати degree in engineering, замість Нобелівського лауреата свого. Так що якщо з вами не звʼязувались з прикладу вашого резюме , то передивиться , може вона занадто «круте» для місцевих .
-
Дивно чути це від пані Вікторії, але напевно таксисти її чимось допекли. Мала diversity ще не означає дискримінація хоча й сприяє їй. Чи ви знаєте випадки що компанія таксі відкривала вакансії і набирала тільки певних кандидатів? Настільки я знаю вони вже там свої internal чергу мають, але це так само казати що в українське кафе набрали тільки українців - то це дискримінація. Приклад від пані Наталії більше підпадає під дискримінацію, але для цього потрібно вести журнал записувати все туди, а потім подавати complaint в Manitoba human rights commission може виграєте декілька тисяч за ваші страждання. Дискримінація буде завжди, така психологія в людей, просто в деяких країнах вона заборонена і впроваджені механізми як з нею боротися, а в деяких дискримінація затверджена на державному рівні.
-
Та володіння мовами . Не потрібно його прописувати, якщо це на пряму не повʼязано з вакансією. Навіть англійська , не пишіть своі CLB - канадійці не знають що це таке . А ось ці А1-Б щото там ,навіть я не знаю що то таке, не пишіть. Для них більше однієї мови - це вже професор .