Українська Манітоба
-
Ну круто, я його в очі ніколи не бачив , як і 90% менеджерів і ЧРів, для них це не цікаво , це резюме в стопку «да ну нах, щось стрьомне»
-
Так ,не виходьте , зараз я заскочу , візьму пак портвейну, підем знайомитися з бомжами . Якщо не можеш боротися зі злом - треба до нього примкнути 😅🌚
-
В сертифікаті IELTS це також пишеться. A,B,C.
-
Це вже за мостом? Бо перед мостом в них соц житло. Якщо після, то дивно, я цей маршрут дуже добре знаю. Жодного разу не бачив великої кількості бомжів на цій стороні. Їм тут просто нема що робити.
-
Ось зараз з менеджером дивились ще одне резюме від наших, там англійська Б2 . Що це ? Хто це ? Де це ? Ну я зазгуглив , але менеджер би просто викинув . Навіщо гемор той? Дивитися яка там мова якого рівня
-
А чо це ви в 9й вечора резюме переглядаєте?)
-
Ну тепер все зрозуміло, так би відразу і сказали))
-
Якщо масажист має ліцензію, страхова заплатить. Тільки деякі не працюють напряму і треба самому робити заявку, але це не складно. На півдні я не знаю. Гарні відгуки про Massage on Academy. Я ходжу до Sundragon studios. Але я також пробувала масаж в інших місцях, доки свого майстра не знайшла.
-
Не писати взагалі . Навіщо? Вони і так зрозуміють, якщо не верігуда.
-
Боже, хоч це повідомлення і було 500 повідомлень потому, але я не втрималась щоб не прокоментувати;) згадала молодість;) Ви ж моя рідна душа і як виявилося не я одна теж казала «дякую»🤦🏻♀️😂, коли перший раз потрапила на Львівщину❤️ це було embarrassing 🙈 Так шо «Слава навікі Богу!»🤗
-
Це щось на багатому , ви що не бачите ? Я вже пью з бомжами у 11ому автобусі . Я селпіп здавав , він на 100 баксів дешевше , тобто на два с половиною тетрапака віна , 10 літрів .
-
English very best
-
А як писати доступно? English advanced English understand English very very good brother
-
Думав ,що тут майже всі IELTS здавали )
-
Та могли б запитати напряму , навіщо ті танці з бубнами «Ерік , а що це ти не знаешь , що таке ? ІЕЛТС і очі не бачив?» Що ви як не рідний , єй 😂
-
Теж саме сьогодні на роботі було. Не знають канадці що таке IELTS або CELPIP. І рівень мови advanced or not. На співбесіді розберуться.
-
Я вже сьогодні думав над цим, створити резюме і написати, що я закінчив школу і все життя працював таксистом, в ніяких вузів не навчався.
-
В автобусі з вином їде)
-
теж в 11 автобусі додому ввечері їду на Хендерсон, нормально все. зазвичай🙄🤔
-
Зарплата водія автобуса у Вінніпезі. $30.32/h - це максимум в кар"єрі.
22 Jan 2023, 08:02
117170/239997
4 minutes ago