Українська Манітоба
-
Однак, це може бути добрим стартом до чогось більшого. Знайомий почав саме з водія автобуса. На 2й чи 3й місяць випробувального періоду познайомився під час ланчу з якимось начальником. Розговорились. Той менеджер дізнався, що у цього водія бакалаврат з менеджменту. Коротше, відразу сказав: якщо цікаво, то через два дні починай працювати у моєму департаменті - будеш слідкувати та оптимізувати розклади автобусів. Зарплата вища, бенефіти кращі... Той знайомий попрацював кілька років у Вінніпег Транзіт, потім поїхав до Калгарі - і став програмістом (паралельно вчився, коли була офісна робота). А потім через 4-5 років - переїхав до Маямі вже )))
-
Моя знайома українка робить водієм автобуса Brandon Transit, робота подобається, кожного вечора вдома з сімʼєю, бо до того вона робила truck driver from coast to coast по 7-10 днів не була вдома. Вона без керма жити не може 🤗
-
Я дуже вибачаюсь але ви не маєте право викладати такі відео… це порушення всіх прав людини і я чомусь впевнена що дозволу на відеозапис від людини яку ви знімаєте, так само як від security and nurse в вас нема, тому будь ласка приберіть це відео.
-
Доброго вечора. Через пошук в чаті не зміг знайти. Підкажіть, будь ласка, де краще здавати тест CELPIP?
-
Я теж таку маю в гаманці 👛 Симпатична 🥰