Українська Манітоба
-
Abishinaabe, Dakota… - це групи людей
-
Ну справа не тільки в цьому. В цьому випадку був спротив, що не є розумно. Однак, у випадку раніше, коли було вбивство, то там було просто без причини і без спротиву - випадковість. Однак, так, не треба носити з собою готівку. Якщо віддавати гаманець - то без проблем. Картки можна відразу заблокувати
-
А ще було би не погано поширити серед українців елементарні правила виживання, бо вони надто сміливі іноді бувають. В статті пише, що була боротьба за продукти, а це не розумно. Поліція ж вчить: якщо у вас вимагають щось - віддайте. Життя і здоров'я дорожчі за телефон чи гаманець. Так сказав поліцейський на зустрічі в UNF. Але це можливо не всі ще тут розуміють і це може мати й надалі наслідки.
-
Повірте, всі ці назви як були, так і є. Коли ми приїхали, то був перехід від First Nations до Aboriginal, потім за кілька років від Aboriginal до Indigenous. І до цих пір ці узагальнені назви вживаються самими ж корінними народами взаємозамінно. Однак, той же Indian Act ніхто не скасовував.
-
Я проти расизму,але якщо подивитися суб'єктивно то їх більшість взагалі не асоціалізовані люди,кримінальні,наркота це все про них,у них мені здається щось з кукухою при чому у більшості. Я якось знімав кімнату і там у канадця ще жив індіанець то там взагалі повна печаль,без шуток але людина купалась раз на тиждень,мала якісь припадки,повністю антисоціальні люди.