Українська Манітоба
-
Abishinaabe, Dakota… - це групи людей
-
Ну справа не тільки в цьому. В цьому випадку був спротив, що не є розумно. Однак, у випадку раніше, коли було вбивство, то там було просто без причини і без спротиву - випадковість. Однак, так, не треба носити з собою готівку. Якщо віддавати гаманець - то без проблем. Картки можна відразу заблокувати
-
А ще було би не погано поширити серед українців елементарні правила виживання, бо вони надто сміливі іноді бувають. В статті пише, що була боротьба за продукти, а це не розумно. Поліція ж вчить: якщо у вас вимагають щось - віддайте. Життя і здоров'я дорожчі за телефон чи гаманець. Так сказав поліцейський на зустрічі в UNF. Але це можливо не всі ще тут розуміють і це може мати й надалі наслідки.
-
Повірте, всі ці назви як були, так і є. Коли ми приїхали, то був перехід від First Nations до Aboriginal, потім за кілька років від Aboriginal до Indigenous. І до цих пір ці узагальнені назви вживаються самими ж корінними народами взаємозамінно. Однак, той же Indian Act ніхто не скасовував.
-
Я проти расизму,але якщо подивитися суб'єктивно то їх більшість взагалі не асоціалізовані люди,кримінальні,наркота це все про них,у них мені здається щось з кукухою при чому у більшості. Я якось знімав кімнату і там у канадця ще жив індіанець то там взагалі повна печаль,без шуток але людина купалась раз на тиждень,мала якісь припадки,повністю антисоціальні люди.
-
Вітаємо, Professional Forex Trader! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Велика частка злочинів у Вінніпезі скоюється представниками корінних народів. Це факт. Причин багато і саме ті причини зумовили таку ситуацію. Однак, злочини скоює невелика кількість людей. Це не означає, що усі корінні народи - злочинці чи маргінали і що їх треба оминати. Оминати бажано тільки ті квартали, де орудують банди. Уникати треба окремих злочинців, а не увесь народ. Злочини скоюються і представниками інших рас та національностей. Однак, всіх же не будете одним пензлем мазати?
-
Most Dangerous Neighborhoods In Winnipeg, MB Here are the most dangerous neighborhoods in Winnipeg for 2024. The rankings are calculated based on the number of violent crimes per 100,000 people for each neighborhood, compared to the Winnipeg violent crime average. Violent crimes include murder, rape, robbery and assault. The most dangerous areas in Winnipeg is based on data from the local law enforcement agency and when not available, also includes estimates based on demographic data. www.areavibes.com/winnipeg-mb/most-dangerous-neighborhoods/