Українська Манітоба
-
Вітаємо, Діана 🦋 Присяжнюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
А магазини б/у телефонів/техніки є у Вінніпезі, куди можна прийти та подивитись? За маркетплейс та kijiji знаю.
-
Ті ж самі секонди тоді. Але з власного досвіду скажу, що б/у телефон не найкращий варіант. З якою метою Ви хочете дитині телефон? Щоб дзвонила, чи для ігор? В першому випадку Вам треба буде стартовий пакет купляти, заключіть контракт та візьміть безкоштовно телефон. В другому випадку, б/у телефон може бути проблемним і прожити не довго. В моїх дітей бувало, що більше було нервів, ніж тої гри...
-
Зрозуміло, дуже дякую
-
На сайті Костко можна замовити новий телефон за $209.99. Буде гарантія від Костко. Син користувався таким кілька років. Motorola G Play 32 GB Unlocked Smartphone, Navy Blue www.costco.ca/motorola-g-play-32-gb-unlocked-smartphone-2023%2c-navy-blue.product.4000113022.html
-
Дякую. Ще є час тоді
-
Тоді є надія на швидку перемогу і безвіз між Україною та Канадою в майбутньому
-
-
www.gov.mb.ca/fs/eia/rent_assist.html Можливо комусь знадобиться Для тих хто вже отримав пр Начебто в рази дешевше рент (мені сказала подруга яка в Канаді вже довго)
-
Мист експрес
-
Це програма субсидії оренди. Вам щомісяця компенсовують частину сплаченої вами оренди. Однак, все залежить від ваших доходів. Ось калькулятор www.gov.mb.ca/fs/eia/estimator.html Для прикладу, якщо ви самі орендуєте житло, у вас є дохід 30 тис на рік, то виплат вам не буде. Ця програма для тих, хто має дуже малі доходи. Кожен може порахувати самостійно залежно від складу сім"ї, кількості дітей до 18 років та сімейного доходу. Кваліфікуватись можуть тільки постійні резиденти Канади, які проживають у Манітобі.