Українська Манітоба
-
Вітаю, спільното! Підкажіть, будь ласка, де можна зареєструватися на тимчасове житло відразу після прибуття у Вінніпег? Я точно бачила посилання у цьому чаті, але ніяк не можу знову його відшукати. Порадьте, будь ласка.
-
якщо ви про допомогу з проживанням у готелі, то єдина опція на даний момент - це при прильоті у аеропорт Вінніпегу, на першому поверсі, підійти до стійки з соняхами. Там будуть телефон та номери готелів де приймають українців і розселяють на перші 30 днів.
-
Підкажіть будь ласка, чи продовжили программу Cuaet чи тільки до 31 березня для новоприбулих?
-
Дякую! Я десь бачила у групі повідомлення, що можна раніше зареєструватися, щоб у організації був час знайти вільне місце в готелі. Чи є така можливість дійсно?
-
Ні, волонтерів добили щирі співвітчизники і волонтерів більше немає
-
Вітаємо, Nika! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Гаразд, дякую!
-
Так, але то десь точно перед 2019 було, не пам’ятаю коли
-
www.espn.com/boxing/story/_/id/39444498/sources-fury-cut-training-feb-17-bout-vs-usyk-ppd