Українська Манітоба
-
Краще їм нічого не давати, доки не побачив ВСІ ПАПІРИ, та не домовишся про ВСІ (100% всі) деталі та умови контракту. Тому що ці грощі повернути second to Impossible у випадку, як що вам не сподобаться файнпрінт в кінці останнього листа угоди,та ви вирішите увімкнути " Задню "
-
It’s also his job :))
-
Ну це усім зрозуміло. Усі контракти потрібно ретельно перевіряти. У мене знайомий працює в салоні…наслухайся багато історій про різних customeriv))
-
Давали навіть на вечір і аж до ранку. До речі в Олексія, якого зверху рекламували. Хороший козак. До речі у його компанії такі авто як: Nissan, Ford, Chevrolet та Mitsubishi - маю на увазі нові авто. Рекомендую.
-
На 10-15 хвилин дають😅
-
Так є ! І Канада це не Індія і не Філіпіни , Канада це багатонаціональна країна і тут є расизм а саме він індусів та філіпінців , я знаю про що говорю бо працюю з ними , і порівнювати Україну з Канадою не треба бо наша країна не мультинаціональна! В нас є емігранти але не стільки як тут ! Расизм нажаль є Всюди !
-
ну як вам сказати, після того як я наслухалась від подруги як її та ще одного хлопця-українця (і лише їх двох) нагружають роботою і дострілюються лише до них за ті самі провтики як у їх спіробітників-індусів, то так - індуси тут доволі дискримінаційні.