Українська Манітоба
-
Все так, перед тим як увімкнеться червоний. Ви можете отримати штраф, за те що поїхали на жовтий і червоний вас застав ще на перехресті, де ви зупинилися, то му що попереду вам щось заважає.
-
Читаємо до кінця: "... before the light changes."
-
Що на вашу думку означає: " ... without being able to clear the intersection..."?
-
Я не в курсі. Отримати посвідчення назад не вийде.
-
В першому випадку не йде мова що заблокували. Ви неправильно трактуєте правила дорожнього руху.
-
І те і інше, це коли блокуєте перехрестя. Але перший, це коли ви поїхали на жовтий і не змогли переїхати і застрягли на ньому, заблокувавши рух. Друге, коли ви їдете на будь-який сигнал, крім червоного, не впевнившись, що на іншій стороні вам буде достатньо місця. За перше штраф більше, бо ви наче дуже поспішаєте, а це вже unsafe driving.
-
Повернути неможливо. Можна додати в дію і отримати права не віддаючи свій документ.
-
88/5 це коли їдеш на жовтий і він стає червоним в процесі перетину перехрестя. 88/18 це коли немає місця за перехрестям і ви блокуєте рух.
-
Ок, але то що ви пишете (застрягти на перехресті), то якраз 88 (5).
-
Я у Greg питав за пункт який я підкреслив. Застрягти на перехресті це 88/18
-
Не ок. Якщо застрягли на перехресті вже коли червоний, то може бути штраф.
-
Як це виїхав на червоний ок?
-
Камера має спрацювати тричі: В'їзд Перехрестя Виїзд Як що заїхав на жовтий виїхав на червоний, ще ок.... Перевишчив швидкість - світлина на пошту залежно від перевишчення Червоний - ще один штаф, зверху перевишчення Коштує дюже дорого Не сплатив вчасно - кредитна історія.... (не позитивна) Подробиці читайте у Brown Book Manitoba
-
Від $203
-
Доброго дня всім, пропоную познайомитить новим молодим людям в Вініпезі. Можемо зібратися в кілька осіб і попити разом кави, це повідомлення для молодих амбітних людей найкраще пар. Якщо цікаво пишіть мені в приват, тут писати не треба щоб не створювати чат знайомст в группі для інформації. На мою думку соціалізація в новому місці дуже важлива для подальшої рутини життя. Трішки про нас, ми молода пара 24 і 25 років, в Вінніпегу 2 місяці, в готелі не вистачило часу познайомитись с кимсь бо були там кілька днів. Якщо хтось має посилання для группи такої тематики, дуже прошу вас поділитися, бо я не знайшов. Всім дякую