В мене працювала.
Але прийшов якийсь лист не зрозумілий, як ніби я якусь послугу в них замовила і оплатила онлайн, а на скам не схоже. Може частковий глюк системи...
Доброго дня, підкажіть. Можуя по прибуття до Канади оформити грошову допомогу-3 т. Не відкривая рахунку. А щоб ці гроши надали на картку доньки. Бо залишатися не збираюся. А доньці вони не зайві будуть. Дякую за відповідь.
Один раз зверталась, з її супервайзером говорили і це лише допомогло на пару днів. А зараз боїться шо якщо буде в другий раз звертатись, то її будуть вважати «проблемною» і звільнять, а стаж треба.
ну так більшість з них в таке і вірять як і китайці. Їх держави роблять так само - прямо підтримують кацапів. І я не розумію чому українці іноді прямо піарять китайські гімнотовари навіть тут в групі за реферальні копійки
ні. це неправда. На урядовому чайті чітко сказано що ім'я апліканта і власника акаунту має бути однаковим www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
до того як їхати можете до них зайти і закрити рахунок. Можете відкрити рахунок в simplii - там наче не обовязково його взагалі закривати або йти персонально щоб закрити