Українська Манітоба
-
Не треба по собі судити. Мені Канада не треба. А діти живуть,працюють. Зять анті, доньку взяли на офісну роботу. Англ на вищий бал. Хай собі і живуть, якщо їм добре. Мені не потрібно заморочуватись цією проблемою. Спитала нормальне питання. Хочу до них злітати. І хочу взяти те що мені дають.
-
-
Бо то дають як допомогу на перший час, а не як Ваші кошти. Але не мені Вас засуджувати. Хай Бог помагає.
-
Так. Але ж чиєсь місце буде зайнято в готелі, чийсь час буде даремно витрачено на син та інші документи, до статистики, хто приїхав, отримав гроші та поїхав додасться +1. Так, я розумію, що рідня, і я не засуджую, але ж... Можливо, до речі, я б для рідні чинив так само. Тож повторюся - хай Бог помагає. Йому видніше.
-
Якщо дивитись на любому рівні, то це гроші з наших податків. Вони не беруться з вакууму. На них можна наприклад відкрити додатковий emergency room, щоб зменшити час очікування. Тай багато чого можна... Тому ті хто отримав куает візи тільки щоб займатися туризмом та взяти ті пару тисяч - чомусь вони не викликають у мене особливої симпатії.
-
Зато церкви піднімуть баблішка. Віряни родинами по 10 чоловік їдуть. І все потім туди знесуть.
-
ну десь так, біля ситуаціїї: зірвав ті тюльпани на клумбі - все одно посохнуть же, а так радість комусь. Чого його добру пропадати. Програма все одно діє і треба вже змиритись що були туристи, що поробиш. Хотіли як краще а вон по чорномирдіну. З іншогно боку менше хамас зашлють бггг
-
Теж так скоріше думав, але ж немає жодного механізму відстеження усіх цих махінацій, Нажаль….. зараз кожен сам за себе в першу чергу ( а держава потім). Кожному своє
-
Вітаємо, Noemi 💚! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)