Українська Манітоба
-
Вітаємо, Tatiana Filatova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
І те і те
-
Якщо податись на пр сьогодні, коли його очікувати?
-
я купував на амазоні недорогий щось баксів за 70 здається. Картка в комплекті. Встановити дуже легко - в комплекті дають навіть пластиковий тул щоб дріт заховати під обшивою. Коннектиться з телефоном - можна зразу подивитись/зберегти відео в телефоні через вай фай
-
Вітаємо, Port Folio! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тому що люди не люблять слухати правду, а хочуть щоб їм сказали те, що вони хочуть
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Так. Заплатите deductible згідно свого рейтингу, але скло замінять безкоштовно