Українська Манітоба
-
Історія цього тижня. Дядько 58 років з 3 групою інвалідності віз дочку на роботу. Зупинили, витягнули з машини(ранок після 7). Після обіду він уже в іншій області зарахований до лав ЗСУ, пройшовши медогляд. Як вам?
-
Було б схоже на фантастику, якби таке почув від незнайомця
-
А робиться це для того, щоб не мали часу на вияснення місця знаходження і звернення в відповідні органи і суд про незаконне тримання в обмеженні волі
-
Я десь писав про окоп? Я написав про іншу область
-
це його витягли з машини посадили в воронок і відразу повезли в іншу область в окоп? Без комісій і всього іншого відразу зарахували в ЗСУ і заплатили гроші? Шось звучить чесно кажучи не дуже реалістично. В мене є знайомі яких от теж через повістку зарахували до лав зсу а потім відправили на навчання (десь по три місяці в середньому) але не за 5 годин
-
Хахаха
-
Я пишу не зрозумілою мовою?
-
Маячня - читати через слово і щось собі вигадувати на кшталт окопів
-
Ні це було в Івано-Франківській області і зовсім не на межі областей. Після обіду він був в Рівненській області в частині.
-
Сумно, що людей поділили на правильних і неправильних. Неправильні діляться на тих кому дадуть повістку але вони знайдуть аргументи і не будуть служити; і на тих - хто зразу з повісткою опиниться в ТЦК. А правильні ніяк не діляться. Їм повістки не дають чомусь
-
Я у 22 році в травні був і проходив комісію. Зі мною був чоловік віком десь під 50, може трішки за: в минуло, років 6 тому мав 2 групу - одна нога була коротша за іншу на добрих 10см. Так от. Після комісії я йшов додому, а чоловік чекав на бус для відправки в частину. Ви ж, я так розумію, в ТЦК не були?