Українська Манітоба
-
То не слухайте казкарів
-
Мене більше дивують люди які на питання чому відповідають: це очевидні речі. А найбільше дивують люди, які їм вірять
-
Ви зараз серйозно- Вас навіть рішення суду 2 тижневої давнини не переканало? Людина була зната з обліку у 20 році - 29 грудня 2023 привіз дядка до ТЦК а вже 3 січня він знаходився у вісковій частині. І шо саме страшне суд відмовив ..... тому людина буде хворою служити до року а мож і більше... поки не буде рішення про не закону мобілізацію.... і коменсацію в 50т.грн
-
Олег, ви мабуть ну дуже давно не були в Україні ? Не зрозуміло, чому вас дивують такі історії. Їх зараз повно. Так мобілізували кращого друга мого чоловіка, їхав зранку на роботу . І чоловіка його родички - виносив сміття біля будинку . Який там шлях до військкомату і після військомату ? Взяли і допобачення, додому не відпускають .
-
Вітаємо, Alina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
те що мобілізували прямо з машини коли їхав на роботу - звичайна ситуаця. Сам знаю дюдину якого так зняли прямо на заправці десь в чорті якій області коли він родину вивозив з Харкова. Так от його так забрали а потім до них в располагу прилетіло і йому ногу відірвало:(
-
Кращий друг мого чоловіка був на навчанні 3 тижні. Моя краща подруга, яка добровільно мобілізувалася, так само. Ну вам видніше, звичайно.
-
То в школі в 16 років був якийсь шлях до армії . Зараз цей шлях зі швидкістю світла. Не в окоп, так, на навчання на пару тижнів, але який там додому ? Максимально швидко.
-
Якщо він військовий бувший, чи був в АТО, то все може бути
-
Якщо бути точнішим, то в Україні на полігоні 3 місяці, за кордоном 45 днів