Українська Манітоба
-
Тим хто цікавився чим зайнятись на вихідні;-) winnipeg.ctvnews.ca/dozens-take-part-in-world-s-longest-running-racquetball-tournament-in-winnipeg-1.6754927?cid=sm%3Atrueanthem%3Actvwinnipeg%3Apost&utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook
-
Раптом хтось як я, довго шукав в магазинах дорадо або сібас) В суперсторі зʼявились ) ціна 13-14 $ 📍Це суперстор на 1035 Gateway Road
-
Запрошую приєднатись✨ Зустріч тільки для жінок, вік не важливий , будемо розмальовувати підставки та кожна матиме їх вдома як нагадування про вечір, багато спілкуватись за чаєм та обмінюватись досвідом життя закордоном, а також у кожної жінки є можливість мати міні-фотосесію з естетичною фотозоною у стилі Дня Закоханих❤️✨ А кошти передамо на допомогу Україні, як і щомісяця У інстаграм @alina.dem.art гляньте як проходять зустрічі💄
-
Добрий вечір, продаємо jeep compass 2011, north edition, пробіг 129000км, нова гума all weather(brichstone), тільки поміняні мастила, фільтра та ще чоловік заміняв деякі деталі, просимо 6500, safety поки не має, але я впевнена, що можемо зробити, тільки ще не знаю як, тож якщо можете порадити, буду дуже вдячна. Хорошим покупцям-хороший торг☺️
-
Немає її вже в наявності, так що будемо брати срв
-
Ми брали срв на тест драйв, сподобалось
-
Ми його купували за 9500 півтора роки тому, але зараз просто продаємо, бо купуємо нову
-
І що так і не відкачали?