Українська Манітоба
-
Добрий день. Я ходила сюди: Child abuse - 777 Portage Ave( 20CAD за child та 20CAD за adult abuse check). Police record - 245 Smith St (56CAD). Результати police record прийшли на email, chuld abuse- по пошті відправили. Можна і онлайн податися на скільки я знаю.
-
-
-
Я просто сказав в Police, що не розібрався на сайті та попросив то зробити на місці і мене впустили в середину. Зайняло 30 хвилин на все те. Тільки треба с собою мати два документи (у мене були права та мед карта). Там на вході обшук ваших речей буде,тому не беріть з собой зайве.
-
Про кілька громадянств (канадське + українське ) Вже кілька куаетчиків мені сказали, що канадське громадянство вони брати не будуть, бо тоді потрібно буде відмовитися від українського, якщо закон про подвійні громадянства в Україні не приймуть. Це не вірно. Україна дозволяє мати кілька громадянств (але не подвійне). У купи людей в Україні є кілька громадянств і ніхто їх не арештовує за це.
-
-
А от іноземці, які приймають українське громадянство зобовʼязані відмовитись від інших
-
Українці мають право мати скільки завгодно громадянств чи підданств…Того ніякий закон не забороняє… Просто Україна на даний момент їх не визнає, про що і написано у Ст.2 Закону про громадянство
-
А іноді бравують, при чому молоді…особливо, якщо то червона підтирачка…
-
Добрий день. Може хтось володіє інфою які курси потрібно пройти, щоб можливо було працювати за професією охоронець? (так, як ті самі дівчата та хлопці з раціями, які вештаюця туди-сюди на фудкортах, парковках і т.д.) Я так зрозумів що від них як від охорнців користь прагне до нуля та все що вони роблять - максимум звуть на допомогу. Дякую.
-
То вже особисті питання кожного Просто деякі держави, коли іноземці вступають в їх громадянство, також вимагають вийти із усіх інших…