Українська Манітоба
-
А коли потім отримують офіційну відмову у оформленні паспорта - починають такий ґвалт, і знов такі щирі українці 🙈 Коротше, цирк на дротику… Особливо було цікаво слідкувати за відповідями людей із Криму, коли перший раз (ще осінню 2022р обстріл мосту був) 🤦🏼♀️ Як люди намагались викрутитися…як вужики на сковорідці… І розуміли ж, що інші паспорти в них є…і питали ж, де оформлювали вони їх…щастило тим, у кого документи були оформлені в Криму. Багатьом іншим - відмова
-
На то є відповідні законодавчі документи, які то все регламентують
-
Канадський паспорт- один з «найсильніших» у світі. Доречі зовсім недавно оновили дизайн: globalnews.ca/video/9688755/colourful-new-canadian-passport-design-and-online-renewal-feature-unveiled
-
Часи міняються, тут я згодна. Зараз, наприклад, час відмовлятися від громадянства Росії. У мене одна знайома відмовилася, а ще кілька ніяк не можуть це здужати. Бо довго, дорого і складно. Відмовлятися від громадянства України (як на мене) ще час не настав. Ще не все там так погано. І раптом Україна через 10-20 років вступе до чогось на кшталт ЕС, а ви від громадянства вже відмовилися?
-
Хай рішає
-
Чомусь коли завжди щось стається то відразу згадують про права а коли все нормально то про обов’язки- ні
-
Вітаю. Зараз займаюсь пошуком роботи на посаду Архітектора або Дизайнера інтерʼєру в Манітобі. Розглядаю full-time варіанти. Може, у вас є поради щодо потенційних вакансій. Буду вдячний за будь-яку допомогу та вказівки. Дякую!
-
Добрий день. Можливо у когось була схожа ситуація або має інформацію щодо того, чи може донька (навчається у 12 класі) поступити в коледж або університет згідно цього документу? Наскільки я розумію, що є певні обмеження у Study Permit?
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, стоматологів, до яких можна звернутися з гострим болем (бажано, україномовних) 🙏🏼 дякую!
-
З гострим болем можно і в emergency але невпевнена на рахунок україномовних.