Українська Манітоба
-
Тоді Budget (або інша контора з прокату авто..) від Торонто до Вінніпегу Рент+пальне+2 ночі в готелі (залежно від стану дороги та досвіду за кермом, може й з однією впоратися) по дорозі -> все одне буде дешевше Тільки дотримуйтеся обмежень швидкісті на дорозі. По перше перевишчувати не безпечно. По друге - занадто дорого Успіхів
-
Напишіть ще в фейсбуці. Але мені здається більшість з тваринами проскочили до обмежень, або їхали на авто влітку. Літо і зима то різні речі. Але немає нічого неможливого, буде гарна пригода. Нам дорога по берегу озер влітку дуже сподобалась. Може і Вам зайде пригода, але не їдьте узбережжям, і не рекомендую ночами їхати. В Онтаріо багато лісів і живності. На ранок багато збитих тварин. Трак як варіант, але не кожен тракіст візьме собаку, їй же й погуляти треба, а людина на то свій час тратити не факт що захоче. Час то гроші.
-
Шукайте когось хто працює на траках. Можливо допоможуть. Є люди що постійно їздять Торонто -вінніпег
-
Як я зрозуміла, у салон потягу можна тільки з маленькими тваринками ( до 10 кг вага з переноскою), а щодо інших, вказано "Due to temporary operational adjustments, our ability to welcome pets has changed: Pets are no longer accepted onboard our baggage cars, as those cars will not be accessible to passengers during their journey."
-
Шановні Українці 🇺🇦 які зараз проживають у Вінніпезі, потрібна ваша порада . 😉 До якої автошколи звернутися 🚗 (може є контакти та рекомендації) щоб взяти один урок керування легковим автомобілем (невеличке тренування перед здачею тесту). Дякую за відповідь , всім гарного дня. Слава Україні 🇺🇦
-
Я не знаю, чув що можна з тваринами. Але не знаю на 100 відсотків. Запропонував як варіант, їм потрібно і вони вже самостійно все дізнаються.
-
Потяг має бути дешевше і набагато безпечніше. Перевірте вартість.