Українська Манітоба
-
Як я зрозуміла, у салон потягу можна тільки з маленькими тваринками ( до 10 кг вага з переноскою), а щодо інших, вказано "Due to temporary operational adjustments, our ability to welcome pets has changed: Pets are no longer accepted onboard our baggage cars, as those cars will not be accessible to passengers during their journey."
-
Шановні Українці 🇺🇦 які зараз проживають у Вінніпезі, потрібна ваша порада . 😉 До якої автошколи звернутися 🚗 (може є контакти та рекомендації) щоб взяти один урок керування легковим автомобілем (невеличке тренування перед здачею тесту). Дякую за відповідь , всім гарного дня. Слава Україні 🇺🇦
-
Я не знаю, чув що можна з тваринами. Але не знаю на 100 відсотків. Запропонував як варіант, їм потрібно і вони вже самостійно все дізнаються.
-
Потяг має бути дешевше і набагато безпечніше. Перевірте вартість.
-
Вибачте, а що у Вас за собака, що така вартість?
-
Будь-які нові організації повинні завоювати репутацію серед громади, щоб бути впізнаваними та знаними за зробленими справами. На це деколи потрібно досить часу (часом роки) і ще більше зусиль. Вже зараз у Канаді є багато неформальних "організацій", які дуже швидко створились після початку війни або з поміж новоприбулих українців, або осередків різних громад, для яких війна стала каталізатором. Є різні організації з різною метою. Є багато, які працюють для України та української громади в Канаді, але є і ті, які працюють проти України та української діаспори, просуваючи ненав"язливо рускій мір різними способами. Будь-якій новій організації потрібно бути готовій відповісти на сумніви української громади конкретними фактами та діями для створення репутації. Репутація в Канаді - це запорука успіху.