Українська Манітоба
-
Люди, підкажіть, будь ласка, де здавати біометрію і чи обов'язково для цього робити appointment ?
-
Costco - love it. Працював там 3 роки, they do care about their employees: оплатили один рік навчання в університеті
-
Маю запис в консульство Торонто на 12.02 , буду скасовувати Якщо комусь треба, то можна спробувати перевірити віконця одразу після відмови
-
Вітаємо, Art Rass! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Краще замовляйте її в самому костко , мені не дали , коли я намагався через банк замовити , але потім пішов в костко і мені там оформили все та дали кредитку
-
Треба звонити в CIBC на горячу лінію і замовляти, вони раздивляются заявку і потім можливо нададуть, мені номер давали в Costco. У банку карту не видають вона приходить по почті.
-
Temporary/seasonal worker - перейшов на фултайм (літом) партайм усі інші місяці - головне мати бажання з ними продовжувати карʼєрний ріст. Впевнений що так майже у всіх організаціях/компаніях
-
✈️✈️Добрі новини: 🛬Тепер можна очікувати на пасажира на безкоштовній парковці. www.cbc.ca/news/canada/manitoba/cellphone-lot-winnipeg-richardson-international-airport-1.7104925
-
Там є різні зміни, так, можете також вночі працювати - розвантажувати та розкладати товар.