Українська Манітоба
-
Підкажіть, як на українську картку приходять гроші мені за аренду моєї квартири, але в Канаді я цими грошими не користуюсь взагалі ( лежить , на всяк випадок для батьків залившихся в Україні). Я маю іх десь вказувати в податковій, як додатковий дохід? Це якось перевіряють?
-
Як вже написали - манітобська id card коштує 20 дол. Це можна зробити в любому Autopac. Краще щоб у людини був канадський документ. Ця картка доказує не тільки ідентифікацію та адрес, але і те що людина резидент Манітоби, і возраст ( якщо є якісь знижки наприклад).
-
Взагалі вперше про мрі сказали . Це питання купу раз піднімали що тут , шо в імміграціцному чаті . Лише про роботодавців і сервіс Канада говорилось 😤
-
Все співпадає
-
Всім привіт, підкажіть хто знає, де можна подивитися закони про модифікацію машин в Канаді та Манітобі. Хочу зайнятися гравіюванням дисків та задніх фар, але нічого не можу знайти на цю тему. Дякую заздалегідь .
-
Ну раз заговорили про «логічно» то для мене логічно щоб всі державні податкові і тд структури автоматично обмінювалися інформацією без постійного «принеси бумажку». Але кого хвилює моє «логічно» …
-
Дякую
-
Навіщо? По-перше, ніхто не знає, що людина буде робити з ворк пермітом. Може, ви лише до Канади по гроші приїхала, може не хочете працювати. По-друге, такого обміну немає, бо ворк перміт видає федеральна структура, а водійське посвідчення, медицина - це провінція
-
Доброго ранку. То в Manitoba health теж треба завозити?
-
Я роблю в Брендоні але не в walk-in-clinic;) В чому саме вам потрібна допомога?
-
Вітаємо, Яна Тиханська! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)