Українська Манітоба
-
Вітаємо, Anastasia Merezhko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую
-
Тоді ось 3 будинки в моєму the best районі під Ваш бюджет: 1) на 600 Setter St. - інформації про ціни на сайті не бачу, але подруга там за 2-кімнатну платить 1300 з чимось, плюс за світло і парковку, пет френдлі, парковка на дворі, але 2-ярусна, тобто частина машин під накриттям. 2) 700 Setter St. Ціни і наявність є на сайті, але там з 1 березня бачу тільки. 3) Lancing Court Apartments. Ціни і наявність також є на сайті. Нехай ціни 2 останніх не лякають, бо там включено все: вода, світло, підземна опалювальна парковка, басейн, сауна, більярд... Платите тільки за інтернет. Мінуси (не для мене, але можливо для Вас): будинки 70-х років, тобто не дуже сучасні і з пралкою спільною, але мене таке влаштовує. Десь на Кілдонан ціни будуть нижчі, але тут чудове і спокійне місце. А автобуси до центру ходять що декілька хвилин. Хоча не знаю для чого туди їздити, тут є вся інфраструктура, включаючи вечірні прогулянки з бобрами та оленями 😁
-
Корупціі немає якщо її узаконити та назвати лобіювання😁
-
Проблема України у тому, що корупція є основною частиною для прибутку багатьох людей. Так, ви праві, корупція є у щоденних речах. Але чим мотивується, наприклад, держслужбовець, який інколи платить тисячі доларів для того, щоб потрапити на "солодке" місце. Уж точно не для того, щоб отримувати зарплату у 10000 тисяч гривень. 99% депутатів не стають депутатами, щоб працювати на благо країни. Антикорупційний відділ в Україні навіть звучить смішно. Тендерні закупівлі як були інструментом для розкрадання мільярдів бюджетних коштів так й залишається надалі. Та що там казати, навіть війна не зупинила нікого. Захід надсилає людей в Україну для моніторингу трат наданих коштів...це вже такий сором Корупція є системою, багато хто хоче бути в цій системі, тому ще це шанс заробляти стільки скільки практично не реально заробляти чесним трудом. ( Та й нічого толком і робити не потрібно. Заносять тобі, заносиш ти) Поки не працюють закони, нічого не зміниться. Завжди буде правий тот у кого є гроші та зв'язки. Якщо це не так, то назвіть хоча б одну людину яку посадили в Україні за корупцію? Якщо й найдеться приклад, то це більше про розправу на конкурентами ніж про перемогу над корупцією.
-
Хто може підказати: пробую зайти в CRA акаунт використовуючи інший партнер(банк) (в даному випадку CIBC) чим зазвичай, а воно не пускає. Видає помилку. Що за…? Заходжу як зазвичай (scotia) - будь ласка
-
Скільки днів зараховуються кошти на кредитку CIBC? Розрахувалась повністю ще 29 січня а досі Amount due і Due date 9 лютого, при цьому кредит доступний в повній сумі. Ще почекати чи вже тре до банку завітать🤔
-
Дякую, полегшало😊
-
А відсотки не нарахують?
-
Якщо заборгованість погашена , то яка може залишатися due date? Due що? Якщо я вже нічого не due.
-
В мене в іншому банку, але те саме. І так завжди. Вже рік не можу звикнути , чому в них та дата не змінюється …