Українська Манітоба
-
Проблема України у тому, що корупція є основною частиною для прибутку багатьох людей. Так, ви праві, корупція є у щоденних речах. Але чим мотивується, наприклад, держслужбовець, який інколи платить тисячі доларів для того, щоб потрапити на "солодке" місце. Уж точно не для того, щоб отримувати зарплату у 10000 тисяч гривень. 99% депутатів не стають депутатами, щоб працювати на благо країни. Антикорупційний відділ в Україні навіть звучить смішно. Тендерні закупівлі як були інструментом для розкрадання мільярдів бюджетних коштів так й залишається надалі. Та що там казати, навіть війна не зупинила нікого. Захід надсилає людей в Україну для моніторингу трат наданих коштів...це вже такий сором Корупція є системою, багато хто хоче бути в цій системі, тому ще це шанс заробляти стільки скільки практично не реально заробляти чесним трудом. ( Та й нічого толком і робити не потрібно. Заносять тобі, заносиш ти) Поки не працюють закони, нічого не зміниться. Завжди буде правий тот у кого є гроші та зв'язки. Якщо це не так, то назвіть хоча б одну людину яку посадили в Україні за корупцію? Якщо й найдеться приклад, то це більше про розправу на конкурентами ніж про перемогу над корупцією.
-
Хто може підказати: пробую зайти в CRA акаунт використовуючи інший партнер(банк) (в даному випадку CIBC) чим зазвичай, а воно не пускає. Видає помилку. Що за…? Заходжу як зазвичай (scotia) - будь ласка
-
Скільки днів зараховуються кошти на кредитку CIBC? Розрахувалась повністю ще 29 січня а досі Amount due і Due date 9 лютого, при цьому кредит доступний в повній сумі. Ще почекати чи вже тре до банку завітать🤔
-
Дякую, полегшало😊
-
А відсотки не нарахують?
-
Якщо заборгованість погашена , то яка може залишатися due date? Due що? Якщо я вже нічого не due.
-
В мене в іншому банку, але те саме. І так завжди. Вже рік не можу звикнути , чому в них та дата не змінюється …
-
Ок. Розпишу. В мене стейтмент (сума заборгованості формується) 10 числа кожного місяця. Саме у цей день треба мати заборгованість не більше 30%, але бажано й не 0. Тоді формується сума і вказується due date. Це в мене 1-ше число. Далі знову знову 10-го стейтмент, незалежно погасила чи ні. І це правильно. А Ви як би хотіли? Щоб після кожної оплати банк робив стейтмент і давав Вам нову дату? Це були би дуже не зручно всім.
-
Ця сума в стейтменті вам просто говорить скільки грошей вам треба закинути на кредитку до вказаної дати. Якщо в стейтменті наприклад вказано 500 до 9го лютого - і ви з моменту отримання стейтменту і до 9го лютого закинули 500 але витратили припустим ще 1000 - все ок, ви всерівно погасили стейтмент і ніяких штрафів не буде. А та 1000 піде вже у наступний стейтмент, до березня (якщо ви їх не погасите до моменту обчислення наступного стейтменту).
-
Цікаво чи в Українських школах є предмети де дітям розповідають про гроші/фінансову систему та оподаткування?
-
Можливо не добре навчають.
-
Друзі, тема стара, як світ. Може хтось може порадити компанії, що наймають українців без мови та без кваліфікації особливої. Питаю для своїх батьків. Заводи, фабрики, склади, кухні, пекарні, ландрі та інше, де можна працювати без мови. В тому році наймали Maple Leaf, LoveDay, Гус. Будь ласка, поділіться може хтось знає , як зараз з цим справи. Куди хто влаштовувався ? На перший час підійде будь яка робота.
-
Ну усі перекладають відповідальність на інших - в ідеалі система мала б працювати але результати десь потім у цьому замкнутому кільці корупції - губляться. Держава втрачає таланти