Українська Манітоба
-
Поділіться, будь ласка, яких блогерів в інстаграмі ви фоловите саме про Канаду і Манітобу зокрема? Моя підбірка щось якось рідшає) хочеться якогось естетичного контенту
-
Поселення в готелі за рахунок провінції на 30 днів буде тільки для тих українців, які прибудуть до Манітоби до 31 березня 2024 року. Кількість українців, які прибувають до Канади та Манітоби, почала стрімко зростати. Місця в готелях є, але будьте готові, що це можуть бути готелі в різних районах Вінніпегу. Більше деталей буде скоро на сайті уряду провінції.
-
Якщо комусь цікаво більше спілкуватися з канадськими українцями, ось чудова група на фейсбук, яка заснована канадськими українцями з Прерій We're Ukrainian Тут можна дізнатися про різні традиції, спогади, життя, прочитати листи від українських родичів до Канади тощо www.facebook.com/groups/we.are.ukrainian/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Та в принципі субʼєктивний досвід імміграції, психологічний її бік. Мене також дуже надихає, коли показують естетику країни. В основному я бачу тільки загально-інформативні блоги сімейних жінок з дітьми або меми - два основні види блогів про Канаду) Якщо когось іще порекомендують, буду рада
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html Заповнити форму і додати новий перміт
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html Треба заповнити форму і додати копію нового перміту
-
Доброго дня ‼️‼️ Ярослав або Єлизавета Садницькі, здається ви перед нами знімали житло, ми знайшли ваші листита посилку з Ікеа. Якщо хочете забрати, напишіть мені в приватні. Гарного дня⚘️⚘️⚘️