Українська Манітоба
-
Держава, маю на увазі government, не country/state.
-
З "дофіга" до "та ну скільки вже можна"
-
На 90-100$ average/year
-
Доброго дня, пане Дмитре, хочу ще раз уточнити, в Service Canada сьогодні мені сказали що перший ворк перміт також валідний і мені треба буде звернутись до них якщо я захочу подовжити термін сін намбер відповідно до терміну другого ворк перміту. То виходить не обов'язково повідомляти Service Canada? тільки роботодавця треба повідомити чи як?
-
В St. John Ambulance я проходила. Але мене від роботи відправляли на 2 дні. Може і самому можна записатись, не знаю.
-
Коли ви подаєтесь на новий ворк перміт, вам приходить емейл від імміграції, що ваш теперішній ворк перміт дійсний до такої то дати або до отримання нового документа, whatever comes first. Є деяка ймовірність, що працівник з сервіс Канада не знає тонкощів, але ще менша ймовірність, що IRCC надсилає такі листи помилково і на них не варто зважати 😄
-
Це тільки про Вінніпег. Он, Брендон вирішив інакше. Долю навколишніх сел вирішує їхній муніципалітет. Наприклад, Headingley, east St. Paul - то вже інші муніципалітети. Мешканці всіх муніципалітетів можуть висловлювати свою думку та впливати на формування бюджету.
-
Дякую за відповідь
-