Українська Манітоба
-
Законів багато ))
-
О, вітаю! Я з 5 січня 😅 діліться гарної новиною, будь ласка, як буде 🙏
-
Дякую, Таня, я тут вже також дивилась, є лише про новий той що вже зі знятими обмеженнями, а про попередній де можна подивитись?
-
А Ви спробуйте переїхати. Я живу у районі, де ще ні разу не бачила бомжа. В автобусі теж мені тут комфортно. За 200 метрів є емердженсі, впевнена там не буває стільки наркоманів, бо то їм далеко їхати. Припускаю, що ви живете десь біля центру чи Норс Енду і в емердженсі туди пішли. Тому у нас з вами протилежні уявлення про Вінніпег. У мене - це квіти та повно диких тварин, які живуть серед людей, простори та чудове повітря, а у Вас - бомжі та наркомани...
-
Є, дякую, знайшла, але виходячи з тієї інформації мій перший перміт був дійсний до 13 жовтня а новий з 19 жовтня, то це я получається майже тиждень нелегально працювала🫣
-
У мене теж була ситуація, я подала на продовження, вони його дуже швидко видали і відправили, а потім - пошта загубила (?) і він їм повернувся назад, але вони той самий не знайшли, і видали мені ще один. В результаті я третій отримала десь на місяць пізніше після того як закінчився перший - але в ідеалі другий (загублений) був дійсний до отримання третього, проте ніякого листа підтвердження уже не було. Я писала в кризову форму чи це смертельно, бо не можу переривати роботу, вони сказали шо наче окей. Але ху новз, ху новз, як воно повернеться. Поки що без проблем, це справа майже річної давності.