Українська Манітоба
-
А Ви спробуйте переїхати. Я живу у районі, де ще ні разу не бачила бомжа. В автобусі теж мені тут комфортно. За 200 метрів є емердженсі, впевнена там не буває стільки наркоманів, бо то їм далеко їхати. Припускаю, що ви живете десь біля центру чи Норс Енду і в емердженсі туди пішли. Тому у нас з вами протилежні уявлення про Вінніпег. У мене - це квіти та повно диких тварин, які живуть серед людей, простори та чудове повітря, а у Вас - бомжі та наркомани...
-
Є, дякую, знайшла, але виходячи з тієї інформації мій перший перміт був дійсний до 13 жовтня а новий з 19 жовтня, то це я получається майже тиждень нелегально працювала🫣
-
У мене теж була ситуація, я подала на продовження, вони його дуже швидко видали і відправили, а потім - пошта загубила (?) і він їм повернувся назад, але вони той самий не знайшли, і видали мені ще один. В результаті я третій отримала десь на місяць пізніше після того як закінчився перший - але в ідеалі другий (загублений) був дійсний до отримання третього, проте ніякого листа підтвердження уже не було. Я писала в кризову форму чи це смертельно, бо не можу переривати роботу, вони сказали шо наче окей. Але ху новз, ху новз, як воно повернеться. Поки що без проблем, це справа майже річної давності.
-
Тепер треба добре подумати як це пояснити на роботі щоб мене не з'їли)
-
Захід міста, на березі Sturgeon creek. Але думаю, що на півдні також досить спокійно. Я колись прочитала повідомлення однієї святої жінки А К "здався Вам той Downtown, я туди тільки на концерти їжджу". От я і вирішила теж так жити. Красота! Не можу вже дочекатися весни, коли зацвітуть райські яблуні навпроти мого вікна)))
-
Нє не пройде, я коли прийшла на роботу був ще дійсний перший перміт😂
-
Здається у саблет простора 2-кімнатна квартира (75 кв.м) в гарному та цікавому районі Osborne Village (43 Roslyn Rd). Договір до 31 липня 2024р. Вільна з 1 березня. ❗️Pet friendly (коти). ✅️ У квартирі велика вітальня, свіжий ремонт, на кухні є вся необхідна побутова техніка (включаючи мікрохвильову піч та посудомийну машину), кондиціонер. ✴️ В домі тренажерний зал, на задньому дворі є вихід до річки. 🍁 Район дуже тихий, парк в 5 хв пішки, вулиця майже без трафіку. River trail, який веде до the Forks, одразу через річку. 🍒 Продуктовий магазин (Safeway), Shoppers Drugsmart, LiquorMart, Starbucks та автобусні зупинки в 5 хвилинах від будинку. Dolarama та Winnipeg Winter Club у пішій доступності. 🥐 The Forks та багато різних кафе зі смачною випічкою - 15 хв пішки (покажу смачну українську пекарню 🍰). 💰 Ціна - $1250/місяць + світло/інтернет, є парковка за $50/місяць. Security deposit - $625. Якщо треба більше інформації/фото, пишіть у приватні.
-
300 main класний будинок, якщо не помиляюсь, один з найдорожчих у Вінніпезі
-
Так. На 300 main street apartments здається
-
Мені так подобається цей район, я собі так уявляю Англію на початку 1900-х)