Українська Манітоба
-
Вітаємо, Alona Dolhanova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаю. Який середній курс обміну долара США на канадські в Винніпезі? Дякую.
-
Дякую
-
Вітаємо, Igor Koverznev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Бо літера ( ї ) , є тільки в українській мові)))
-
Це ви на Grace Hospital жодного разу бомжа не бачили? 😁
-
Доброготлня пані та панови. А як у вас на работі відносяться до того що ти захворів, простудився. Чи люди пруться на работу таизаражають колег, чи сидять дома? Коли я захворів на ковід, я взяв відпустку, бо не хотів розповсюдити це, а тепер дивлюсь всі приходять с простудою і це ок.
-
По-різному буває, типу дивлячись як ти почуваєшся. Якщо знатен працювати, то приходиш. Якщо погано почуваєшся лишаєшся вдома 🤷🏻♀️
-
Розкажу с свого досвіду, я працюю у ветеринарній клініці, в нас люди поділяються на 2 категорії, перші - ходять не зважаючи на хворобу, але авжеж їх всі стараються не навантажувати, інші- call in sick кожен другий тиждень (але це в основному маленькі дівчата, які і так не багато працюють😅). В основному call in sick, unless you are dying - not appreciate.