Українська Манітоба
-
Це ви на Grace Hospital жодного разу бомжа не бачили? 😁
-
Доброготлня пані та панови. А як у вас на работі відносяться до того що ти захворів, простудився. Чи люди пруться на работу таизаражають колег, чи сидять дома? Коли я захворів на ковід, я взяв відпустку, бо не хотів розповсюдити це, а тепер дивлюсь всі приходять с простудою і це ок.
-
По-різному буває, типу дивлячись як ти почуваєшся. Якщо знатен працювати, то приходиш. Якщо погано почуваєшся лишаєшся вдома 🤷🏻♀️
-
Розкажу с свого досвіду, я працюю у ветеринарній клініці, в нас люди поділяються на 2 категорії, перші - ходять не зважаючи на хворобу, але авжеж їх всі стараються не навантажувати, інші- call in sick кожен другий тиждень (але це в основному маленькі дівчата, які і так не багато працюють😅). В основному call in sick, unless you are dying - not appreciate.
-
З іншого боку, мій чоловік, працює на Maple leaf food, там взагалі не прийнято брати лікарняний, до того ж вони не оплачують навіть 2-3 лікарняні дні в рік. За час поки чоловік там працює, були вже декілька випадків, коли людину звільняли просто за те, що багато разів call in sick. Настільки там це не люблять. Ось такий наш досвід, вакцинуємось та стараємося не хворіти
-
Цікавий досвід. Я зараз працюю на складі і коли працівник склада хворіє, від нього шарахається офіс і даже оголошеня розмістили, що якщо захворів то сиди дома чи натягни маску. Короче кажучу офісу це не камається))) вони приходять і кажуть it seems to me that I got a cold у цей час я роблю каву і вона стоїть біля мене, якщо було б навпаки... Короче кажучу зря потратив 7 днів відпустки, наступного разу прйду на працю і буду кашляти як та собака.
-
Я вчора трохи зле себе почувала після обіду. Пішла трохи раніше з роботи. Сьогодні отримала від колег смс, що якщо ти погано себе почуваєш сиди вдома, ми виживемо без тебе, прямо просили мене щоб я не приходила :) Так, у нас прийнято що якщо хоча б трохи хворий - сиди вдома. Але в нас безлім сік дейс…
-
Я вважую це правильно, мене це трохи подбішує, коли хтось хворий приходить і вважає що робить подвиг, колега канадець такої ж думки і в нього мати від ковіду який він преніс додому чуть не ... Мені здається що більш молодше покоління більш цьому увагуипреділяє, в кто старше той вважає за подвіг прийти хворим
-
😅😂так, але хоча б відпустку дають😅
-
Так
-
Минулого року я втратила голос на 2 тижні, не могла говорити, кашель, насморк. Ходила на роботу, мучилась. Я працювала тільки 2 міс. І тут таке… А потім колега сказав, що я його заразила і вся сімʼя його хвора через мене 🙂 Але я тоді ще не знала про безлім сік дейс. Та і ніхто мені не говорив, щоб я йшла додому. Та сама робота, тільки інший відділ 🤷♀️