Українська Манітоба
-
Я вважую це правильно, мене це трохи подбішує, коли хтось хворий приходить і вважає що робить подвиг, колега канадець такої ж думки і в нього мати від ковіду який він преніс додому чуть не ... Мені здається що більш молодше покоління більш цьому увагуипреділяє, в кто старше той вважає за подвіг прийти хворим
-
😅😂так, але хоча б відпустку дають😅
-
Так
-
Минулого року я втратила голос на 2 тижні, не могла говорити, кашель, насморк. Ходила на роботу, мучилась. Я працювала тільки 2 міс. І тут таке… А потім колега сказав, що я його заразила і вся сімʼя його хвора через мене 🙂 Але я тоді ще не знала про безлім сік дейс. Та і ніхто мені не говорив, щоб я йшла додому. Та сама робота, тільки інший відділ 🤷♀️
-
Доброго ранку спільнота. Маю питання, можливо його задавали вже тут, але я , нажаль, не знайшла відповіді. Якщо в Канаду планує прилетіти чоловік до кінця березня, щоб отримати ворк перміт, а потім, після березня до нього приєднається його сімʼя (дружина та 2 дітей: 11 років та 2 роки), чи зможуть вони, на основі його ворк перміта отримати дозволи на роботу та навчання відповідно?
-
Діти отримають візітор рекорд точно. Це звичайна процедура. Чи отримає дружина - жодної гарантії. Дружина може спробувати податись онлайн, коли буде вже в Канаді, але розгляд займає 4-5 місяців. Працювати не можна, медичного покриття не буде. Ну і не факт, що буде позитивний результат. Краще їхати усім до 31 березня.
-
Дівчата всім привіт 🙋🏻♀️ У цю суботу запрошуємо вас на коктейльну вечірку 🍾🌸 Це буде зустріч більш для того щоб розслабитись, познайомитись з дівчатами 🎀 Поспілкуватись, посміятись, попити коктейлі 🍸 Буде декілька ігор🎲 Також кожній з вас достанеться 2 фотокартки з полароїда на памʼять📸 Вартість 5$ Залишилось 2 місця‼️‼️ тому скоріше пиши мені в особисті щоб забронювати 🥰
-
Поки не легалізуєтесь, то краще ходити на роботу без лікарняних. Маску одягайте і шуруйте працювать ) А ті дівчата та хлопчики, що "вмирають" через день та беруть лікарняні - то в більшості місцеві, які не думають, що їх за "щось" можуть ногою під одне місце до дому відправити. В них же немає ворк пермітів з лімітованим часом придатності та тимчасового статусу
-
Я той пост написав з відкритих джерел ще кілька років тому, бо люди питали. Я не знаю усіх деталей, звісно ж. Якщо буде бажання поділитися своїм досвідом, то супер. Я не бачив ніколи, щоб хтось з учителів поділився покроковими інструкціями та досвідом публічно. За майже 10 років модерації групи Українці Канади, де багато вчителів з України, хто давно працює в канадських школах, так ніхто з них і не написав толково
-
Написати про що?