Українська Манітоба
-
Про те, що я написав.
-
Ти не рахуєшся, ти тут вчився 🤪
-
Доброго дня, підкажіть чи знайшов хтось садочок для дитини віком до 3 років? чи є, можливо, якісь дейкее, які відкрили українці? наскільки важко зараз знайти місце в садочку і чи реально взагалі знайти?
-
Всім привіт 🖐️ 📌Здаємо в оренду по добово професійний миючий пилосос Winnipeg 📍 Ціна 25$ Підходить для глибокої очистки: ковролину, матраців, диванів, сидіння машин. Або якщо у вас є домашні тварини🐾🐶🐱, то маємо спеціальні щітки для чистки. Надаємо всі миючі засоби🤗 Телефон ☎️ 204- 698- 5164
-
Тобто, треба як то кажуть на характер усім показати який ви чоловік та прийти та розповсюжувати орві та ковід? Я правильно зрозумів рекомендацію? Стулити пельку та робити що потрібно, щоб не бути як уті усі " хлопчики та дівчаткм"
-
Кожен вирішує сам собі, що краще... Як що адвіл допомогає, та оплачуваємих sick days нема, то зазвичай йдеш до роботи. Там де я працював, та працюю зараз, зазвичай ніхто не питав зайвого, як що ти зателефонував й попередив, що захворів. Кожен раз попереджаєш, що "завтра мене не буде, бо почуваю себе не добре" Як що 3+ дні - можуть запитати довідку від лікаря. (Коштує 20 баксів у walk in Але ж треба прийти коли захворів, та лікар має сказати що до роботи не можна тільки-то днів ) Проблеми починаються як що ви робите no call no show Цього ніде не люблять та є добрий шанс отримати проблеми. Успіхівта здоров'я
-
Будь ласка.
-
Окей, дякую
-
Не знаю, я записувався у готелі Best Western.
-
А є посилання, щоб зареєструвати appointment на оформлення health card¿
-
Чому вони всі пишуть refugee якщо українці по звичайному робочому перміту, для чого це робиться хто знає? А потім нерозуміння від канадців які думають що українці на забезпеченні.
-
Тааа, сплю і бачу, як обіймаю білих ведмедів в Черчилі 😁
-
Я записався у понеділок на вівторок.
-
Клас, дякую. Я свій як здавала рік тому, то чекала тиждень чи два…
-
Так медогляд безкоштовний, helth карта покриває витрати. Можливо таке що вас, сьогодні запишуть на завтра. Це так було в мене. Інформація за цей тиждень.
-
Таня, тепер шукай північне комюніті, деякі з них вчителям ну дуже добре платять і забезпечують житлом.
-
Честно кажучі моя думка, якщо вас не цінять на роботі то і ловити таи нічого. Но я захворів після року праці там і вони знають що я не брехав і я казав що причина не хочу заразити інших, але тепер я побачив що люди приходять больні бо не хочуть втрачати гроші та відпустку. Наступиц раз я приду з орві, бо якщо усім всьо одно на здоровьє колег і їх сімей, то чого я маю за це переживати.
-
Я працюю в суто канадійнлму товаристві, і абсолютно всі ходять хворі на роботу, включаючи директора. Закидаються таблетками, вдягають маски, але всі на роботі. Не прийшла тільки дівчина (була 2 тижні за всій рахунок) після аварії і пошкодження спини. Після двох тижнів терапії вийшла
-
Я коли трохи хворіла, не так щоб вже лишатися вдома, але неприємно, то просто працювала в масці.
-
Легалізація тут, насправді, нідочого Випробувальний термін - я б радив поберегти себе, та не хворати. Про все інше - попередній допис
22 Jan 2023, 08:02
118778/238665
5 minutes ago