Українська Манітоба
-
Два місяці, може трошки більше. WES - то найлегша частина 😂
-
Друзі, хто в які фітнес клуби ходить? Шукав пошуком, почитав про контракти на декілька років… але я не впевнений, що буду займатись на постійній основі, то й запитую : хто де, ціни ?
-
Скільки тривало від отримання визнання диплому WES до цього сертифікату?
-
Якщо ви працюєте на компанію якусь більш меньш велику - запитайте про партнерськи програми . Дуже часто компанії роблять знижки для своїх працівників на великий перечень «партнерів» .
-
Я надіслала увесь пакет документів в PCU десь в липні (аплікейшин, дипломи, нон крімінал, підтвердження досвіду роботи, стейнтмент оф проф стендінг, тд). Цієї зими вони ще додатково документи запрошували. Але загалом рішення прийшло десь через півроку.
-
Дякую за відповідь! Щасти вам у канадській школі!
-
Так, його робили десь теж два місяці.
-
Хм, я свій WES папірець отримав ще у листопаді, а лист від PCU ще ні.
-
Ерік он шукав недавно, але там зал специфічний, якщо кожен день ходити, то ще й доплачують 🌚 можна пропускати деколи, коли хворієш
-
Дякую. Можна ще запитання: вас просили, щоб з Апостилю надіслали Statement of Professional Standing? Якщо так, то чи швидко його зробили?
-
Запитайте он у пана Валентина 🔝
-
Є спортзал фітнес планета 15 доларів на місяць
-
Ага, значить ось так. У мене просто досвіду у школах немає, лише диплом. На сайті PCU було написано, що після визнання диплому WES, потрібно було його трансфернути туди, і це все. Але напевно не все так просто.
-
Мені здалося дешевше брати хату з залом , якщо в родині більше одного 👀 то кажуть дешевий і гарний - good life
-
YMCA, є можливість платити потижнево. До не давнього часу була знижка для українців, може й досі є така.
-
Скільки ? 👀
-
Я б хотів узнати про planet fitness - бо він поруч з домом, та й мембершип ну дуже дорогий
-
www.edu.gov.mb.ca/k12/profcert/pdf_docs/teachapp.pdf ось цю аплікацію заповнити, там також є чекліст усього що їм треба надіслати, лише тоді вони почнуть розглядати справу/
-
Гуд Лайф 40 бівіклі, а в планеті десь 30 на місяць( це якщо з масажними кріслами та інше )
-
Мене теж відправили вчитись, 18 кредитів не вистачає. Але 18 - це здається не так і багато. Десь два семестри
22 Jan 2023, 08:02
118849/231845
about an hour ago