Українська Манітоба
-
А є така клініка, куди ви б хотіли прийти двічі? Бо я провела півтори години за читанням відгуків на вок-іни і два рази померти здається мені найкращим варіантом евер
-
ну тесла наче має жерти 1,5 кіловат на годину (приблизно як звичайна електропічка), тобто не можна сказати що нічого не бере. З іншого боку ті розетки багато хто міняє на смарт і в новому будинку ви можете побачити те саме. Globe казали що багато паркінгів поміняли у себе. А тот щодо кредитки то прикольно - це ж ви кешбек отримуєте:))) Наш лендлорд тільки з рахунку гроші бере, за кредитку не хоче платити фі
-
Та тут проблема в мене не з розеткою, а з тим, що хотілось би жити в тому, що я бачила, коли заїжджала, без нових правил «якщо хочете розетку, то 200$ з першого березня, і вона буде працювати тільки коли холодно і тільки 5 хв на 2 години, бо власнику дуже дорого»
-
А чому ввечері? Я думала, навпаки, прийти рано вранці краще)
-
Я думаю, що вони прорахувалися, коли пообіцяли вам розетку (усно), вони не думали що це буде зарядка електрокару. Відповідно тепер після кількох рахунків, вони міняють розетки. Але в договорі про це нічого не вказано, тому все ок з юридичної точки зору. І так, вам або змиритися, або шукати іншу квартиру.
-
ну споживання ж залежить від девайсу, тобто ваша тесла через розетку качає як мікрохвильовка всю ніч і наприклад led лампочка буде брати 3 вати. Але в межах потужності "розетки". Скажімо ви не зможете качати 200 квт за годину бо провода стануть червоними а потім пожежа або захист все відключить. Ті розетки встановлені тільки для тимчасового підігріваання а не як чаржер і воно якось makes sense але вони побачили ріст споживання і вирішили просто замінити розетки на смарт. Там вигідніше
-
www.facebook.com/marketplace/item/403833328803180/?mibextid=uPdFSG
-
-
інколи смарт розетки на паркінгах вже є або в планах бути. Деякі з них працюють за іншим алгоритмом, наприклад подають енергію після 2 годин після підключення і на певний відсоток залежно від температури на дворі (100% тільки якщо на дворі холодніше ніж -15). У вашому випадку вам треба робити договір щодо розетки яка має бути чаржером і не як для всіх для підключення підігріву