Українська Манітоба
-
треба купити страховку (tenant insurance) - звичайно що ознайомитись що саме вони покривають і робити клейм
-
Так, це ярмарок, який організовує саме Manitoba Government. Будуть представники різних департаментів.
-
Що вона вас сказала?
-
Чому одразу компʼютер? Можна подивитись вакансії водіїв )) або Maintenance Worker.
-
Чарiвнi фото Вони мають сметаник торт?
-
Читаю, що ярмарка на весь день З 9 ранку. Ого Дуже цiкаво
-
Можете розказати, або показати, де почитати можна детальніше про страховки для тенантів? Варто не варто? Чи треба взагалі?
-
Доброго дня! Оголошення для тих, хто живе у Вінніпезі, МБ. На склад автомобільних колес потрібні працівники. Вакансiя сезонна, робота full time (8год). Набирають General labourer та forklift driver. Досвід роботи не має значення. Англійська - мінімальний рівень. Зарплатня починається з 15CAD/год. Робота починається у березнi. Пишіть у приват кому цікаво. Дякую!
-
попитайте любого брокера - він вам можете продати, є онлайн. Там платити десь 20-30 в місяць. Я для себе чесно кажучи не побачив бенефітів але якщо у вас там цінні речі то може і має сенс
-
Не знаю за квартирне страхування, а за здоров'я, то родичам повернув гроші без зайвих питань по страховому випадку
-
ну мабуть таке саме, я просто не знаю як само то приват робив і чи компенсував щось чи як завжди збирав гроші з людей і все на тому закінчувалось. Ось можете глянути winnipeginsurancebrokers.com/article/tenants-insurance-manitoba/
-
Зрозуміло Я просто подумав про такі речі як от в Україні приват страхує квартири наприклад від затоплення сусідів чи там пожежа...
-
ось гайд від МРІ www.gov.mb.ca/cca/rtb/resource_list/ten_ins.pdf
-
umanitoba.ca/faculties/graduate_studies/admissions/ukraine.html Ось по Манітобі, але в українських дипломах нема credits
-
Тобто оця сумнозвісна пані записувала на медогляд?🙈
-
Мені здається, що просто в цей період ця пані (яка записує на медогляд) буде у відпустці. Але ж ніхто не заважає самому записатися. Клініки по ідеї мають продовжувати працювати ;)
-
«А я дивлюся як вони горять і сміюся» 🤭
-
Дуже дякую! Я пишу в резюме оцінку за диплом "89 out of 100" (навчалась закордоном). З посилання дізналася що шкала оцінок до 100 прийнята в Саскачеван, але чи зрозуміють це в Манітобі?...
-
Підкажіть, будь ласка, я правильно зрозуміла, що на медогляд не будуть записувати з 15 по 21 лютого, але при цьому мед картку можна буде оформити? Приїжджають знайомі в цей період, буду їм допомагати з оформленням та устаткуванням у Вінні
-
А немає часом списку лікарень, де можна самостійно записатися на медогляд? Я проходила у walk-in біля Grace hospital, там можна ще записатися?
22 Jan 2023, 08:02
119204/234665
26 minutes ago