Українська Манітоба
-
я ось теж шукав щоб подешевше, район був - не дуже важливий, головне зоб не зовсім наркоманія, нічого не знайшли вільного за дешевше 1300 але з літа буде один новий будинок, там можна забронювати квартиру за 1100 але там без машинии не ок. ну і це звісно тільки на перший рік
-
та ні, за 1000 нічого нормального немає. за 1000 був я ось недавно в квартирі, я б туди не заїхав навіть якщо б жив один
-
район не кращій, але будинок норм.
-
Згоден . В саблет більше шансів і швидше домовитись
-
Ну я працюю теж один, дружина навчається в RRC. Просто потрібний більший інком)
-
Ну це вже окрема історія 😉 я взагалі сам і про таке навіть і не мрію 😞
-
я взагалі за покупку будинку, але поки не можу зважитись на такий крок
-
То ж так. Якщо сімя, діти (дитина) то звичайно. А коли один то якось і побарабану. 😉
-
Може комусь підійде 🙂
-
Ну кому як. Для мене житло в приорітеті це даунтаун. Мені тут по приколу 😉 Жив досить тривалий час річмонд весті на півдні то там мені якось не те. А тим більше до роботи добиратись то взагалі не айс
-
почистив зубкі у амріт, оце якість проти того як було у попереднього доктора
-
Та вже краще RV купити і норм буде 😉
-
Де робили чистку? Бо після того як я в одного рузкаязичного дантиста, типу «нашого» робив (по наводці колег) то три дні зуби з деснами вили як вовки на місяць 😂
-
треба будувати будинок і брати бесплатну землю в годині їзди до вінні
-
де ж іі взяти "бесплатну"?
-
Та чого відразу така реакція? 🤔 це ж жарт. А тим більше є такі RV що і по мільйону доларів коштують🤔
-
на сайті є, в мене зявилось
-
Доброго дня підкажіть будь ласка де краще дивитись дешеві перельоти по Канаді? Треба паспорт зробити Дякую
-
шукав це посилання вже місяць як, ну не те щоб прям шукав, але згадував точно. Було і втратив. дякуую)
-
Доброго дня. Хто звертався у Service Canada, будь ласка, напишіть свій досвід. Як поскажитися. Роботодавець не видав ROE. Я звільнилася 25 січня. 2 лютого відбулася виплата зарплати. ROE не видали, обіцяють видати лише в кінці лютого.
22 Jan 2023, 08:02
119359/231395
about a minute ago