Українська Манітоба
-
😁. Ох на шо тіки люди не йдуть Шоб жити ближче до роботи)))
-
Та я розумію… і шо тепер ?🥲нічо не зміниш ?
-
Я розбалуваний східною частиною Тернополя . В дитинстві 🙃там ніколи нічим не смерділо 😂
-
Шукайте інший район. І памʼятайте що близькість до індустріальної зони означає що менший property tax. Кілька років тому планувався проект нового мʼясокомбінату у Charleswood, то багато хто з місцевих жителів там сказали- гроші не смердять;-) особливо коли місцева районна влада їм гарно розписала на скільки менше їх податок якщо буде там підприємство ;-)
-
Ми усі хочемо їсти смачні ковбаски, курочки, грибочки, але ніхто не хоче чути запаху. В реальності і на фермах не дуже гарно пахне, а молочко і сир усі хочуть смакувати. Давайте повахжатт людей хто нам дає можливість їсти ці продукти. Ми можемо знайти житло подалі від цих місць, а от фермери і Працівники харчової промисловості вибору не мають
-
Як не був на ст боніфац але кожного разу коли неподалік поло парку проходжу там щось завжди «смажать» чи шо вони там роблять. Я вам чесно кажу я не можу того терпіти, фізично, піна з рота йти починає. 🤣
-
Вона ще і пломби гарно ставить
-
Згодна, приємний лікар. Я дитину до неї воджу, і з дітьми має нормальний контакт