Українська Манітоба
-
Береш брошуру до СВОГО ЗАЛИТОГО чи ще не до ЗАЛИТОГО масла і дивишся характеристики
-
Ну вибач, що не дописав що по виробнику і ВИДУ. При тому що ти взагалі тикнув у рандомні характеристики 0в20.
-
Greg фігню радити не буде 👍
-
Ти написав що треба дивитись по виробнику. Ти взагалі розумієш що це означає?
-
Так я ж і кажу, що потрібно дивитись характеристики певного масла, у когось може бути 0в20 до -30, а у когось до -40
-
А що у виробника одна модель масла з в'язкістю 0w20? І характеристики будуть однаковими у різних моделей? 🤣
-
Потрібно дивитись не по самій в'язкості а по виробнику
-
Моє 5в30 має operating temperature до -35. Відкрив рандомне 0в20 там -30.
-
Якщо однієї в'язкості то так, а якщо у нього вода в порівнянні з моїм 5в40 то ні. Хоча я не знаю ттх його мастила, можливо воно рідке але не витримує великий діапазон температур
-
Наплюй сусіду в очі. Як що паркінг приапартменті - втикате після -15 та не думайте, на всю ніч. Як що хата своя, та платити за електрику вам, тоді купуйте програмований таймер, та програмуйте на хоч би 2 години до поїздки. PS при такому морозі добре холодну машину брати на тест драйв... Холодний старт все покаже :) Stay Warm ☕️
-
Так
-
А -31 це дуже велика різниця?
-
-25 взагалі не проблема для старту.
-
Ну тоді дуже дивно. У мене 5в40 в -25 заводилась, не скажу що без проблем, але і не так критично як Ви описали
-
А що смішного? У багатьох якраз сигналка з автозапуском і стоїть
-
А в'язкість масла яка?
-
Вебасто або автозапуск по температурі двигуна вирішить всі Ваші проблеми.