Українська Манітоба
-
А -31 це дуже велика різниця?
-
-25 взагалі не проблема для старту.
-
Ну тоді дуже дивно. У мене 5в40 в -25 заводилась, не скажу що без проблем, але і не так критично як Ви описали
-
А що смішного? У багатьох якраз сигналка з автозапуском і стоїть
-
А в'язкість масла яка?
-
Вебасто або автозапуск по температурі двигуна вирішить всі Ваші проблеми.
-
Шок контент 😂
-
Зрозуміло 😂
-
З "блок хітером" він скоріше кончиться чим без😉 не рівномірний нагрів двигуна, а тим паче без підігріву охол. рідини - датчики летять перші..і двіжок працює не рівно. Тому ці всі напівміри гірші, чим нічого. Для полегшення життя довіжка - треба підігрів охол. рідини з її прокачкою😉
-
Ні, на розетці є зелений та червоний. Вони інформують за режим роботи та помилки.
-
Червоний індикатор на розетці не світився?
-
Без блок хітера двигун менше проживе.
-
ні тут не вірне ваше твердження, у мене є вольтметр, я всігда знаю свою напругу, і вона якраз була вері гуд, але, перший прокрут був надважкий . думаю впевнений що проблема в в'язкості масла. хоча в мене найдорожчий mobil1 extra performance. Давай коротше, холодіна впливає сильно навіть з гуд акумулятором)
-
Деякі розетки запрограмовані так, що вмикаються після 2х годин, для економії електроенергії. Сенс в тому, що коли приїхав перші 2 години двигун ще теплий, а потім вже вмикається підігрів. Можливо саме в цьому причина, або несправності хітера, акумулятора і все таке інше... Треба спробувати на ніч залишити
-
Блок хітер це не підігрів картера