Українська Манітоба
-
Яка жіночка казала? Сідає збоку продавець, тиснеш педальку і вперед
-
Давали на спущених колесах бідну тачку
-
)... я шось хочу течтдрайв на 40км, а жіночки казали ну навколо салону проїдеш і все
-
Еее, не слухай нікого. Як сам? То тим більше. Номера повісили? Якщо так - то вперед вивчати Манітобу
-
Сейлз рандом в салоні, каже вот авто , їжайте самі)
-
Та не взяли у кінці , доречі 😁
-
Який навколо? 😂 ми пів години каталися
-
так
-
Я на Хонді хвилин 10 кружляв по регенту, вона мені зовсім не зайшла, тому віддав швидше.
-
При подачі child benefits чи достатньо submitted documents ( просто відправити відскановані та підписані форми), чи потрібно дублікати відправити поштою, чи заповнювати онлайн форми. Будь ласка поділіться досвідом
-
Crv
-
А яку модельку катали ?
-
Вітаємо, Lyudmila! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Друзі , а фотки для пр аплікації, підійдуть для візи в США ? Може хтось знає , я дивлюся наче схожі параметри, але як на практиці ?
-
ну можна взяти "велике коло" навколо салону, я тест драйвив vw tiguan, audi sq5, bmw x3, acura rdx, на кожній їздив хвилин 20-30
-
Я тут питаю про фотку на візу в США )) Портал прийшов
-
Вам вже прийшов портал 2 ?)
-
www.youtube.com/live/KWjyxFX51Ww?si=L8gKXhxwhWvSFM5m пишуть '5 підозрілих смертей'. Що трапилось?
-
Ну ок. Чекаемо.
-
Поки нема деталей www.cbc.ca/news/canada/manitoba/rcmp-investigating-suspicous-death-southern-manitoba-1.7112088
22 Jan 2023, 08:02
119665/230117
4 minutes ago