Українська Манітоба
-
А що стасовно бенефітів на цій рік, закрима gst та climate є ще щось на що більшість може податися?
-
дякую за відповідь
-
Вони у неї будуть відображені, за вас двох
-
Підкажіть будь ласка у лічному кабінеті Revenue Agency вказує у графі benefits gst climate action вказано що за прошлий рік я получил 0 бенефітів по цім програмам. (Декларацію я звісно подав) та получив такс ретерн Моя дружина отримає на її рахунок гроші по цим бенефитам, я вважаю що мої бенефіти приходили до неї, так как вона региструвала кабінети та вказували дані. Питання у тому, якщо мої бенефіти пошли на її рахунок, вони не повинні відображатися у моєму лічному кабінеті на сайті ревенью агенства?
-
Подаючи щорічно податкову декларацію, ви автоматично реєструєтесь на усі можливі федеральні виплати. Однак, є виплати, які залежать від вашого доходу, а тому можуть вам просто не виплачуватись і не нараховуватись, якщо у вас трохи більший дохід.
-
дякую Дмитро
-
GST/HST credits та Climate action incentive payments отримує той член подружжя, хто перший подав податкову декларацію. Навіть якщо ви подавали разом, то все одно чиюсь податкову декларацію відправили першою 🙂 Ці виплати отримує тільки один член подружжя на усю сім"ю.
-
Тут так само хтось скаже, що можна, а інші скажуть, що не бажано😅 Ми в сім'ї особисто не п'ємо воду з крану і навіть не готуємо на ній, використовуємо тільки для миття посуду і фруктів/овочів/м'яса. Купуємо бутильовану, тим більше вона тут коштує $3 за 19 літрів. Мені вона смакує краще за ту, з-під крану
-
Доброго вечора всім! Друзі, підкажіть будь ласка чи можна в Манітобі у Вінніпезі пити воду с крана. Бо хтось говорить, що можна, інші говорять не бажанно. Дайте будь ласка відповідь, особливо ті, хто вже давно живе у Вінніпезі. Всім дякую!😊
-
Дякую!
-
Можна. Всі діти без проблем п'ють в школах та садочках. За 9 років життя у Вінніпезі жодних проблем.
-
І ПІАР учим українцям видадуть десь до 15 травня.
-
Перемога буде, чи ні? 🤷
-
Ось така штукенція 😁
-
Але я просто наповнюю свою пляшку у спеціальних дистрибуторах
-
В Giant Tiger. Також у Фрешко на Henderson вчора бачив теж було по 3 долари
-
Можна
-
А де ви купуєте так дешево? В суперсторі це 7$ за 19л.
-
Щиро дякую вам!
-
Отут уряд публікує застереження, якщо десь не можна пити воду www.gov.mb.ca/sd/water/drinking-water/advisory/map.html
22 Jan 2023, 08:02
119734/230093
about 5 hours ago