Українська Манітоба
-
Вітаю. Чи хтось вже отримав паспорти в Європі, які замовляв місяць-півтора тому? Бо в нас процес якось завис на останньому етапі (той, що перед "забирайте")
-
Це так, але, наскільки ви впевнені що ця людина зробить це добре? До того ж, якщо розбиратися в процесі, мені здається можно більш ретьорнов получити. Як правило ніхто не зробить краще за вас. Ну тобто, я заходив до такс кліник у тому році, типу Liberty Tax. Людина яка просить 200 чи 300 не помню баксів, дупля не отдає що вона робить, вона просто "вбивалка" у програму, я потратив час щоб знайти бухгалтера, який адекватно відповідав на мої питання
-
Тут справа в тому, що якщо ви знаєте, які витрати можна заносити та які податкові кредити всс доступні, то ви отримаєте максимум. Якщо занести все правильно, то сума повернення не буде відрізнятися від тієї, яку нарахують у бухгалтера. Якщо у вас звичайна робота, Т4, то робіть самі. Нюанси починаються, коли є додаткові доходи, незрозумілі витрати, які так хочеться віднести на витрати і є люди, які впихають в ту декларацію те, що не можна. Також, от вчора я написав про медичні витрати, то для деяких людей, які тут вже два роки, це стало сюрпризом.